“Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi” (Iacov 4:8)

Se spune ca doi caini, un buldog si un pudel, se certau intr-o zi. Buldogul radea de pudel numindu-l un pipernicit fara putere care nu este in stare de nimic. Buldogul a spus: “te provoc la o intrecere. Hai sa vedem cine poate cel mai repede sa deschida usa din spatele casei si sa intre inauntru”.

Buldogul se gandea ca va apasa clanta cu falcile sale puternice, in timp ce pudelul era prea mic pentru a ajunge macar la clanta. Dar spre mirarea buldogului, pudelul a spus: “Pot sa intru in casa mea mai repede decat tine. Accept provocarea”. Asa ca, sub observatia pudelului, buldogul a alergat la usa din spate si a sarit la clanta. Si-a pus coltii si ghearele in jurul ei, dar nu a reusit sa o prinda suficient de bine ca sa deschida usa, asa ca in cele din urma a renuntat epuizat

Acum era randul pudelului. El a facut ceea ce facea in fiecare zi in ultimii ani. S-a ridicat pe usa si a zgariat-o de doua ori, apoi a asteptat rabdator. In cateva secunde stapanul lui nu doar ca a deschis usa, dar l-a luat in brate, l-a mangaiat pe cap plin de afectiune si l-a dus inauntru.

Modul de raportare fata de stapan a facut diferenta. Unii dintre noi suntem crestini de tip bul­dog. tot ce facem este sa mormaim si sa maraim incercand sa-I facem pe plac lui Dumnezeu. Renunta!

Tot ceea ce iti cere Dumnezeu este “Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.