28 Noiembrie

2
46

“A luat pe Iosif, si l-a aruncat în temnita în locul unde erau închisi întemnitatii împaratului; si astfel Iosif a stat acolo, în temnita. Domnul a fost cu Iosif, si Si-a întins bunatatea peste el. L-a facut sa capete trecere înaintea mai marelui temnitei.” Geneza 39:20-21

Exista un pasaj în versetul de astazi pe care doresc sa îl rescriu: Dar Domnul a fost cu Iosif. Gasim astfel de fraze peste tot în Biblie. Domnul a fost cu Iosif. Indiferent de locul unde se afla Iosif, Domnul era cu el!

Asa se întîmpla si cu noi: ca si credinciosi, indiferent de cirscumstantele vietii, nu putem fi separati de prezenta Domnului nostru. Iosif stia ca Dumnezeu era cu el si era constient de prezenta Lui în viata sa. De fapt, dragul meu prieten, acesta a fost secretul sau. Întotdeauna a stiut si a crezut ca Domnul este cu el.

Tot timpul în care vei experimenta adversitati, vei putea birui doar încrezîndu-te în Domnul Isus, si nu în persoana ta. Vom putea trece peste încercari, doar atunci cînd vom fi dependenti de El.

Astazi îti las acest verset si te îndemn sa îl memorezi: “Domnul însusi va merge înaintea ta, El însusi va fi cu tine, nu te va parasi și nu te va lasa; nu te teme, si nu te înspaimînta!” Deuteronom 31:8.

Poti sa îti pierzi slujba, cariera, partenerul, casa “¦ îti poti pierde chiar si frumusetea, care este trecatoare. Dar, daca crezi în Domnul Isus Hristos, pe El nu îl vei pierde niciodata!

CA SI CREDINCIOS, DUMNEZEU ESTE MEREU CU TINE!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.