27 Noiembrie

1
47

“Fiindca plata pacatului este moartea: dar darul fara plata al lui Dumnezeu este viata veșnica în Isus Hristos, Domnul nostru.” Romani 6:23

Atunci cînd le vorbim si altora despre credinta noastra, ne place sa le spunem care este vestea cea buna, nu-i asa?

Dorim sa vorbim despre dragostea lui Dumnezeu, marirea, puterea Sa de a salva si de a oferi iertarea. Aceasta este vestea cea buna a Evangheliei. Ne place sa vorbim despre Rai, si chiar trebuie sa o si facem.

Dar mai este înca o parte despre care trebuie sa vorbim, partea aceea mai grea: iadul. Domnul Isus a vorbit despre iad, mai mult decît a vorbit despre rai. A vorbit si despre judecata. Iar Biblia ne spune ca oamenii fara de Dumnezeu sînt morti din punct de vedere spiritual. Si ni se mai spune ceva: ca plata pacatului este moartea.

Desi multora nu le place sa auda despre acest lucru, obligatia noastra de crestini este sa aducem nu numai vestea cea buna, ci si vestea cea rea. Pentru ca aceasta din urma face ca vestea cea buna sa fie într-adevar BUNA.

Permite-mi sa te întreb ceva, o întrebare la care doresc sa raspunzi sincer: Vrei sa ti se spuna adevarul sau vrei sa auzi doar lucrurile care te fac sa te simti bine?

Daca dorim sa fim niste crestini integri, trebuie sa le vorbim oamenilor tot adevarul Scripturii!

Daca Dumnezeu doreste sa te foloseasca în lucrarea Lui, trebuie sa fii integru si sa aduci ambele vesti ale Evangheliei. Astfel, vestea cea buna va deveni cu adevarat VESTEA CEA BUNA.

VESTEA REA ESTE CEA CARE TRANSFORMA VESTEA CEA BUNA ÎNTR-UNA FOARTE BUNA!

1 COMENTARIU

  1. Deci, ce prezentam intai, vestea cea buna sau vestea cea rea?
    Oricum, un “crestin” care il urmeaza pe Domnul Isus de teama iadului…, fara sa fii simtit fiorul dragostei ceresti, nu stiu cum va rezista pana la sfarsit.
    Frica de Domnul este inceputul intelepciunii, deci orice alta frica nu izvoraste din Dumnezeu.
    Nu putem spune ca cei din biserica sunt scutiti de temeri, pentru ca si cei neprihaniti scapa cu greu si nu inteleg de ce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.