28 Martie

0
46

“Si noi, dar, fiindca sîntem înconjurati cu un nor asa de mare de martori, sa dam la o parte orice piedica, si pacatul care ne înfasoara asa de lesne, si sa alergam cu staruinta în alergarea care ne sta înainte. Sa ne uitam tinta la Capetenia si Desavîrsirea credintei noastre, adica la Isus, care, pentru bucuria care-I era pusa înainte, a suferit crucea, a dispretuit rusinea, si sta la dreapta scaunului de domnie al lui Dumnezeu.” Evrei 12: 1-2

Cheia catre o alergare corecta în cursa vietii se regaseste în versetele de astazi. Primul pas pe care trebuie sa îl faci la începutul acestei curse este sa alergi cu o dedicare totala!
Noi nu trebuie sa alergam în cursele altora. Ni s-a dat fiecaruia în parte o pista, un drum pe care trebuie sa mergem si trebuie sa ne implicam în totalitate în aceasta lucrare. Pentru a putea tine calea cea dreapta, trebuie sa îi dai Domnului tot ceea ce ai mai bun din timpul tau, darurile primite, munca ta si da, chiar si din banii tai.

A alerga pe calea dreapta înseamna si a spune un “nu” hotarît pacatului si compromisului. Atunci cînd permiti pacatului sa patrunda în viata ta, el te va abate cu usurinta de la tinta spre care alergi.

Mai exista un pas pe care trebuie sa îl faci pentru a-ti asigura succesul: bazeaza-te pe Dumnezeu si Cuvîntul Sau. Priveste mereu înainte si nu întoarce capul nicio secunda. Satan ca încerca sa te convinga ca viata ta a fost mai buna la început si va dori sa te readuca în acel punct în care poate face ce vrea din viata ta. Fii atent sa nu cazi în aceasta capcana! Atinteste-ti ochii spre Isus Hristos, indiferent de situatiile în care te afli.

Privind în urma, la anul care a trecut, vreau sa te întreb: Ai alergat în aceasta cursa cu toata dedicarea? Ai îndepartat de la tine compromisul? Si, te-ai încrezut deplin în Domnul si Cuvîntul Sau?

Daca nu ai reusit sa fii asa cum doreste Domnul, vreau sa îti amintesc un lucru: El îti va da dorinta si puterea de a înfaptui toate aceste lucruri. Ma rog pentru tine, ca sa poti lua hotarîrea de a raspunde ofertei lui Dumnezeu, de a alerga împreuna în cursa vietii, spre o victorie absoluta.

ÎN CURSA LA CARE AM FOST CHEMATI SA ALERGAM TREBUIE SA NE IMPLICAM CU TOT CEEA CE AVEM!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.