28 Martie

1
47


” Bucurati-va în nadejde. Fiti rabdatori în necaz. Staruiti în rugaciune. Ajutati pe sfinti, când sunt în nevoie. Fiti primitori de oaspeti.” Romani12:12-13

Acum câtiva ani de zile, într-un ziar din Chicago, a fost prezentat cazul unei fetite de sapte ani numita Sara, care dupa moartea bunicului sau a ajuns foarte descurajata.

Într-o zi când bunicului i s-a facut rau, acesta a mers la spital numai pentru niste analize. Crezând ca nu este nimic grav, Sara a asteptat ca acesta sa se întoarca acasa. În numai câteva zile însa, bunicul care a ramas internat a murit.

Desi mama sa a încercat s-o încurajeze, Sara nu-si putea ierta faptul ca n-a ajuns la spital înainte ca bunicul ei sa moara, pentru a-si lua la revedere.

Fiind invitata la ziua de nastere a unui coleg, Sara s-a întors acasa cu un balon umplut cu heliu. Când mama i-a vazut balonul, a întrebat-o pe Sara ce intentioneaza sa faca cu el. Fara sa-i raspunda, sara s-a dus în camera ei unde a scris o scrisoare pe care a pus-o într-un plic pe care l-a legat de balonul caruia i-a dat drumul în vazduh.

În acea scrisoare Sara a scris :

“Draga bunicule; ce faci acolo sus? Îmi pare rau ca n-am venit sa-mi iau la revedere, dar sa stii ca te iubesc foarte mult si îmi este tare dor de tine!”

Dupa câteva luni, Sara a primit pe adresa ei o scrisoare tocmai din Pensilvania, expediata de un batrân numit Donald Kopp.

În aceasta scrisoare era scris mesajul :

Draga Sara, familie si prieteni;

Scrisoarea voastra trimisa bunicului se pare ca a ajuns la destinatie si-a fost citita. Pentru ca el n-a putut s-o tina acolo sus, a lasat-o sa cada pe pamânt si-a ajuns chiar în gradina mea. Sa stiti ca el pastreaza despre voi aceleasi placute amintiri, va iubeste mult si îi este dor sa va întâlneasca. Stiu aceasta pentru ca si eu sunt un bunic în vârsta de 73 de ani si-mi iubesc nepotii în acelasi fel!

Aceasta scrisoare i-a adus Sarei atâta mângaiere si bucurie, încât viata i-a fost complet schimbata.

Cui ar trebui sa-i aduci aceeasi bucurie, trimitându-i o scrisoare sau un mesaj de dragoste în aceasta zi?

Rugaciune; Doamne Dumnezeule: Îti multumesc ca prin Scriptura, îmi faci cunoscut mesajul dragostei Tale si cum este la Tine acolo sus. Ajuta-ma sa citesc aceasta scrisoare în fiecare zi, pentru ca sa pot gasi adevarata mângaiere. Amin.

1 COMENTARIU

  1. “Fara frica si neclintit un crestin sa fie mereu,asa sa-l poti vedea,tintit,cu privirea tot la Dumnezeu.De moartea vrea sa-l striveasca,pace si lunga rabdare lui sa nu-i lipseasca.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.