„Domnul să vă facă să creșteți tot mai mult în dragoste unii față de alții și față de toți” (1 Tesaloniceni 3:12)

C.W. Vanderbergh a scris: „A iubi pe toată lumea nu este o corvoadă pentru mine. Singura mea problemă adevărată este vecinul meu de vizavi”. Majoritatea firmelor ar avea de câștigat dacă șefii si-ar iubi cu adevărat angajații și dacă aceștia ar ști-o. Majoritatea căsătoriilor ar fi mai fericite dacă soții/soțiile ar auzi si ar vedea dovezi constante ale iubirii din partea partenerilor lor. Majoritatea familiilor ar fi mai fericite dacă părinții și-ar susține neîncetat copiii, in dragoste.

Tim Sanders, care a scris „Love Is the Killer App: How to Win Business and Influence Friends (Dragostea este aplicația ucigașă: Cum să ai succes în afaceri și să-ți influențezi prietenii), ne spune că dragostea este un element crucial în căutarea succesului personal si profesional. El continuă spunând că dacă viața ar fi un iPhone, dragostea ar fi prima aplicație pe care ar trebui s-o descărcăm.

Domnul Sanders știe ce știe! Cei mai mari lideri sunt liderii iubitori – adepții lor, prietenii lor si angajații lor știu că ei le reprezintă interesele. Oprește-te si gândește-te: Ai putea spune că cei care au avut impactul cel mai mare și de durata asupra ta au fost aceia care te-au iubit cu adevărat și care au avut grijă de tine? Firește că da! Așa trebuie să te porți cu ceilalți.

Compozitorul a spus: „Dragostea nu ne-a fost pusă în inimă ca să stea; deci, dragul meu, dăruiește-o altcuiva, lată patru motive pentru care poți spune „te iubesc” în mod regulat: 1) Ai nevoie să spui. 2) Ai nevoie să te auzi spunând. 3) Ceilalți au nevoie să te audă spunând. 4) Ai nevoie s-o auzi de la alții.

Așadar, nu-ți fie teamă sa spui aceste două cuvinte! Odată ce începi – nu te vei întoarce niciodată înapoi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.