28 Aprilie

0
35

” Va îndemn dar fratilor , pentru îndurarea lui Dumnezeu , sa aduceti trupurile voastre ca o jertfa vie , sfînta placuta lui Dumnezeu : Aceasta va fi din partea voastra o slujba duhovniceasca. Sa nu va potriviti chipului veacului acestuia , ci sa va prefaceti , prin înoirea mintii voastre , ca sa puteti deosebi bine voia lui Dumnezeu : cea buna , placuta si desavîrsita “. Romani 12 :1-2

Cu cîtiva ani în urma o doamna de 61 de ani din Massachusetts, în prima zi cînd a fost angajata ca soferita pentru un autobuz ce transporta elevii la scoala, s-a pierdut complet . Ea a virat la dreapta si la stînga pe orice strada , încercînd astfel sa ajunga la drumul cel bun. S-a ratacit si a ajuns asa de confuza încît a condus în directie gresita, ajungînd în statul Connecticut.

Deoarece în autobuz avea deja 10 elevi pecare îi luase în drumul spre scoala, s-a crezut initial ca este vorba de un terorist care i-a rapit pe copii. Dupa ce a trecut granita spre statul Connecticut , a fost anuntat FBIul, care a urmarit autobuzul si a somat-o sa opreasca.

Dupa ce politia si FBI-ul au interogat-o acestia si-au dat seama imediat ca proaspata soferita a facut cîteva virje gresite , a intrat în panica si a pierdut drumul.

Asa se întîmpla uneori si-n viata noastra spirituala. Am luat decizii gresite si ne-am ratacit. Daca din punct de vedere spiritual esti pierdut, Domnul Isus te urmareste si esta gata sa-ti arate drumul cel bun. La fel si biserica este un indicator care te poate îndruma spre calea cea buna. Vrei sa te opresti si sa te întorci spre credinta si adevar ca sa poti merge astfel pe drumul cel bun ?

Rug. Doamne Isuse; da vreau ; ia-ma de mîna si condu-ma spre împaratia Ta. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.