„Umblăm prin credință, nu prin vedere”
(2 Corinteni 5:7)

Când te hotărăști să zbori spre o anumită destinație, toate aceste lucruri trebuie să lucreze împreună:

1) Trebuie să identifici care este compania aeriană potrivită și programul zborului care te va duce la destinația dorită.
2) Avionul trebuie să opereze după un orar care îți spune când pleacă și când sosește, iar pilotul are ruta stabilită dinainte.
3) Compania aeriană trebuie să stabilească un preț pe care tu ți-l permiți. Apoi, numele tău este introdus în computer și totul e gata pentru a putea pleca. Cu toate acestea, iată ce nu se va întâmpla când vei ajunge la aeroport. Nu îi vei întreba cum funcționează avionul; ce butoane va apăsa pilotul sau ce echipamente se vor activa prin apăsarea lor.

Nu vei verifica ruta pe care au plănuit s-o urmeze și nu-i vei întreba cât de rapid vor zbura sau la ce altitudine sau dacă pilotul intenționează să piloteze avionul prin control manual sau prin pilot automat. Nu te vei certa referitor la preț după ce ți-ai făcut rezervarea și ai plătit taxa. De ce? Pentru că ai încredere că echipamentul este bun, iar pilotul unul experimentat; știi că vei ajunge la destinație în condiții de siguranță.

Poate spui: „dacă se prăbușește avionul?” Dacă ești copil răscumpărat al lui Hristos, tu vei merge sus! „Să mă mut și să fiu împreună cu Hristos … ar fi cu mult mai bine” (Filipeni 1:23). Oricum ar fi, tu câștigi. De fapt, îți pui încrederea în avion, în pilot și în compania aeriană.

Astăzi, Dumnezeu îți cere să faci același lucru cu El – nici mai mult, nici mai puțin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.