27 SEPTEMBRIE – CÂND TU ESTI LIDERUL (2)

0
37

Oricare va vrea să fie mare între voi, să fie slujitorul vostru” (Matei 20:26)
Mac Anderson spune: “La fel ca orice ființă umană, și eu am îndoieli, temeri, dezamăgiri”¦ Ca lideri, totuși, trebuie să ne controlăm atitudinea “¦ nu putem subaprecia influența faptelor și atitudinilor noastre. Churchill a spus: “Prețul calității de lider este responsabilitatea de a fi optimist fie că simți fie că nu simți asta”.

Un bun lider pornește ceva înainte ca succesul să fie sigur “¦ nu fuge de confruntare “¦ vorbește de propriile greșeli înainte de a vorbi de ale altora și le recunoaște înainte ca ceilalți să le descopere și sâ le aducă la lumină. El caută oportunități de a-și vedea colegii făcând ceva bun și încurajează cele mai mici îmbunătățiri. El nu tolerează ca el, dar nici ceilalți să cârcotească “¦ are așteptări precise “¦ prețuiește spiritul responsabilității”¦ face ce este bine și nu ce este popular sau convenabil”.

Ce îți vine în minte când auzi cuvântul “slujitor”? Tipul care lucrează în spatele scenei? Asistentul personal care te face să arăți bine? Colegul care a lucrat ca tu să-ți poți termina studiile? Charles Stanley a spus: “Slujitorii evlavioși sunt pretutindeni, dar de multe ori credem că ni se cuvin. Aceasta este o tragedie pe care trebuie să o corectăm ““ nu numai spre binele lor, dar și spre al nostru. Slujirea lor credincioasă aduce binecuvântări nespuse “¦ Oriunde s-a dus losif, oamenii pe care i-a slujit au fost binecuvântați.

Potifar nu era un om temător de Dumnezeu, și totuși a prosperat datorită lui losif. Găsește oameni în viața ta care au darul slujirii evlavioase și petrece timp cu ei”¦ Când te crezi mai presus de cineva care a făcut “munca unui slujitor”, te excluzi singur dintr-o relație care ar putea efectiv să-ți schimbe viața”. Fiecare dintre noi are potențialul de a deveni mare ““ nu faimos, ci mare. deoarece măreția vine din slujire!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.