27 Octombrie-NUMELE TĂU E SCRIS ÎN TESTAMENTUL LUI DUMNEZEU (1)

0
49

“Cuvântul”¦ vă poate da moștenirea” (Faptele Apostolilor 20:32)

Linda Knox avea peste optzeci de ani când a murit de malnutriție în apartamentul ei din Chicago. Din câte se pare, își pierduse vederea și mintea îi juca feste. Printre lucrurile ei, s-a găsit echivalentul a 102.000 de lire în cecuri neîncasate, 113.000 de lire sub formă de opere de artă, 240.000 sub formă de bijuterii și 31.000 ca obiecte antice. În total, avea o avere ce valora 492.000 de lire ““ și cu toate acestea a murit în singurătate și sărăcie.

Ce e însă și mai rău e că își redactase un testament prin care lăsa totul familiei și prietenilor. Dar nu l-a legalizat niciodată și a rămas neexecutat, așa că moștenitorii ei nu au știut de moștenirea lor.

Putem învăța de aici o lecție. Când Hristos a murit și s-a înălțat la cer, El a lăsat un testament. Numele tău e scris în el! Poate spui: “Unde aș putea găsi și eu un exemplar?” în Cuvântul Său! Tu ești “moștenitor al lui Dumnezeu, și împreună moștenitor cu Hristos” (Romani 8:17).

Odată ce acest adevăr îți pătrunde în suflet, atitudinea ta față de citirea Bibliei se va schimba radical. În loc să petreci ore fără număr uitându-te la televizor sau navigând pe Internet, vei începe să cugeți “zi și noapte” la Scripturi. Prin urmare, vei începe “să izbândești în toate lucrările tale” (Iosua 1:8, Psalmul 1:2-3).

Acum înțelegi de ce David a spus: “Mă desfătez în poruncile Tale, căci le iubesc “¦ Mai mult prețuiește pentru mine legea gurii Tale, decât o mie de lucruri din aur și din argint” (Psalmul 119:47, 72).

Petru a scris: “Dumnezeiasca Lui putere ne-a dăruit tot ce privește viața “¦El ne-a dat făgăduințele Lui nespus de mari și scumpe, ca prin ele să vă faceți părtași firii dumnezeiești” (2 Petru 1:3-4).

Ce altceva ai mai putea cere?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.