27 Octombrie

0
42

“Si faptele firii pamîntesti sînt cunoscute, si sînt acestea: preacurvia, curvia, necuratia, desfrînarea, închinarea la idoli, vrajitoria, vrajbile, certurile, zavistiile, mîniile, neîntelegerile, dezbinarile, certurile de partide, pizmele, uciderile, betiile, îmbuibarile, si alte lucruri asemanatoare cu acestea. Va spun mai dinainte, cum am mai spus, ca cei ce fac astfel de lucruri, nu vor mosteni Împaratia lui Dumnezeu.” Galateni 5: 19-21

Stiai ca viata ta este expusa pe un ecran? Exista cineva care se uita la reactiile tale, la ceea ce spui si la ceea ce faci. Esti o Evanghelie vie, graitoare!

Cred ca multe biserici se opresc doar la a vorbi si a prezenta Evanghelia, cînd de fapt, partea cea mai importanta este umblarea în ascultare de aceasta Carte Sfînta si a trai Evanghelia.

În Matei 5: 16, Domnul Isus a spus: “Tot asa sa lumineze si lumina voastra înaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune, si sa slaveasca pe Tatal vostru, care este în ceruri.” Pentru a putea fi un adevarat urmas al lui Isus Hristos trebuie sa actionezi!

Lucrarea pe care o facem pentru Dumnezeu ar trebui sa fie cunoscuta si prin truda noastra de a împlini Cuvîntul. Una este sa vorbim despre bucuria, harul, nadejdea si dragostea pe care le-am gasit în Domnul Isus Hristos, Salvatorul nostru, si alta este sa aratam, sa dovedim dragostea cu care am fost înconjurati..

Ce modalitate incredibila de a vesti Evanghelia vecinilor nostri: iubindu-i neconditionat. Aceasta înseamna sa dovedim dragostea si mila Domnului Isus!

De aceea, te încurajez sa lasi lumina ta sa straluceasca înaintea celor din jururul tau. Demonstreaza nadejdea vie pe care o ai în Domnul prin credinciosie si fermitate, prin bunatate si compasiune, prin fapte bune si prin acte de caritate.

Uneori un moment scurt de atentie îndreptata asupra unei persoane, poate aduce mari schimbari în viata acesteia. De atît de mult ori o vizita scurta, un cuvînt simplu fac o diferenta incredibila în viata oamenilor: prin acestemici detalii omul poate dobîndi viata vesnica. Si este sarcina ta sa faci aceste lucruri celor din jur.

Isus a spus: “Si oricine va da de baut numai un pahar de apa rece unuia din acesti micuti, în numele unui ucenic, adevarat va spun ca nu-si va pierde rasplata.” (Matei 10: 42)

De aceea, în aceasta zi as vrea sa te întreb: în ce fel permiti luminii tale sa straluceasca în mijlocul acestei lumi?

ACTIUNILE TALE TREBUIE SA-L REFLECTE PE DOMNUL ISUS HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.