27 Noiembrie

0
39

“”¦macar ca era Fiu, a învatat sa asculte prin lucrurile pe care le-asuferit.” Evrei 5:8

Nu te descuraja, a încercat sa ilîntareasca Lucy pe prietenuyl eiCharlieBrown, pentru ca înfrângerile din perioada copilariei, te pregatesc pentrulucrurile care ti se vor întâmpla mai târziu în viata!”

Si care sunt lucrurile care mi se vor întâmpla mai târziu în viata; aîntrebat imediat Charlie?

Alte înfrângeri; i-a raspuns Lucy!

Pentru ca n-a înteles rationamentul acestei declaratii, Charlie i-a cerutprietenei sale sa-i explice filozofia acestui raspuns.

Adversitatea si necazurile, îti zidesc caracterul, i-a raspuns Lucy. Fara aîntâmpina adversitatea, o persoana nu s-ar putea maturiza îndeajuns, pentruca sa poata confrunta apoi celelalte probleme ale vietii, care sunt noiadversitati si necazuri!

În marturisirea lui Lucy, este un mare adevar, pentru ca dupa ce am trecutprintr-un mare necaz, când trecem printr-o noua încercare, aceasta ni separea mult mai usoara!

În timpul misiunii Sale publice si Domnul Isus s-a confruntat cu aceleasiadversitati, care au mers mereu crescând . El a avut de suportatîmpotrivirea din partea iudeilor, a preotilor celor mai de seama, aautoritatilor civile si chiar din partea membrilor familiei.

Însă în mijlocul acestor împotriviriDomnul Isus a ramas statornic, iarcaracterul Sau a stralucit tot mai mult, pentru ca a ramas ascultator fatade Dumnezeu.

Ce faci în fata adversitatilor ? Te descurajezi si dai înapoi, sau teîntaresti în credinta si mergi pâna la capat?

Sa nu uiti ca marturia caracterului tau nu poate straluci, numaidaca este slefuita prin încercari.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma ca în mijlocul tuturor împotrivirilor prin caretrec, sa ramân tare în credinta și să Te urmez ascultător pâna la capat. Amin.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.