27 Martie-CE A SPUS DUMNEZEU DESPRE TINE? (2)

0
51

“Eu veghez asupra Cuvântului Meu, ca să-l împlinesc” (leremia 1:12)

Nu-ți irosi viața încercând să faci lucruri pe care Dumnezeu nu te-a chemat să le faci și pentru care nici nu te-a echipat. Poate părinții tăi cred că ai fi un doctor sau un avocat excelent, dar ce crede Dumnezeu? Ce a spus El despre tine? Dumnezeu i-a spus lui leremia: “Eu veghez asupra Cuvântului Meu, ca să-l împlinesc”.

Dacă Dumnezeu a spus ““ El va duce la îndeplinire. Dacă nu ar spune asta, ai fi pe cont propriu! Prea mulți oameni își irosesc viețile încercând să facă lucruri pe care Dumnezeu nu i-a chemat să le facă și pentru care nici nu i-a echipat.

Identifică sursa viziunii tale! Privește în profunzimea ființei tale; pe cine încerci să impresionezi? Încerci să-i dovedești fostului tău soț sau fostei tale soții că te poți descurca foarte bine și fără el/ea? Sau încerci să le dovedești părinților că ești la fel de talentat ca sora sau ca fratele tău? Sau încerci să arăți lumii cum ai reușit tu să-ți depășești condiția și să te afirmi prin propriile forțe?

Viziunea ta nu se poate naște din probleme nerezolvate; ele doar duc la nevoia de a controla și de a fi recunoscut, ceea ce te face să fii sortit eșecului. Mai mult de atât, dacă viziunea e de la Dumnezeu, nu-ți poți permite să fii ca Avraam și să încerci să faci lucrurile prin propria ta putere și iscusință.

Promisiunile lui Dumnezeu nu se pot împlini niciodată prin eforturi trupești. Dacă Avraam ar fi așteptat, ar fi fost scutit de multă bătaie de cap din partea lui Agar și Ismael. Biblia spune: “Binecuvântarea Domnului îmbogățește, și El nu lasă să fie urmată de nici un necaz” (Proverbe 10:22).

Indiferent cât de mult durează, caută voia lui Dumnezeu, așteaptă clipa hotărâtă de El, pregătește-te foarte bine și mergi înainte numai când îți spune El!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.