26 Martie-CE A SPUS DUMNEZEU DESPRE TINE? (1)

0
36

“Ca să fii găsit neprihănit în cuvintele Tale” (Romani 3:4)

Pavel scrie: “Care este, deci, întâietatea Iudeului sau care este folosul tăierii împrejur? Oricum, sunt mari. Și mai întâi de toate, prin faptul că lor le-au fost încredințate cuvintele lui Dumnezeu. Și ce are a face dacă unii n-au crezut? Necredința lor va nimici ea credincioșia lui Dumnezeu? Nicidecum!”¦ Ca să fii găsit neprihănit în cuvintele Tale, și să ieși biruitor când vei fi judecat” (v. 1-4).

Dumnezeu a spus lucruri specifice referitor la tine. Aceste lucruri sunt voia Lui pentru viața ta. Trebuie să le crezi, să le duci cu tine și să le rostești peste viața ta. Nu te lăsa tras înapoi de ideea că toți trebuie să accepte ce a spus Dumnezeu despre tine.

Viziunea ta trebuie să fie independentă de sprijinul din afară. E un concept greu de înțeles, mai ales în democrație, când se votează și majoritatea conduce. Împărăția lui Dumnezeu este teocrație: o singură voce și un singur vot contează ““ ale Lui!

Refuză să lași ca viziunea ta să aștepte până când toată lumea este de acord cu tine. Nu numai că nu trebuie să te susțină, dar ei nu trebuie să creadă ce ți-a spus Dumnezeu! Nu-ți poți permite să aștepți ca ceilalți să accepte viziunea ta și apoi s-o urmărești. Când oamenii te înțeleg greșit sau refuză să te ajute, tot mai poți să ajungi unde trebuie, dar fără ei.

Dumnezeu este un Dumnezeu al inițierii legământului și al respectării legământului și ceea ce a rostit pentru viața ta, El va împlini negreșit. Dacă te îndoiești de lucrul acesta, citește următoarele: “Cuvântul Meu”¦ nu se întoarce la Mine fără rod, ci va face voia Mea și va împlini planurile Mele” (Isaia 55:11). E singura validare de care ai nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.