27 Martie

0
41

” Marturisiti-va unii altora pacatele si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit .” Iacov 5:16

Cu câtiva ani de zile în urma, un cardiolog din California a încercat un experiment neobisnuit. Acest medic crestin lucra într-un spital ce avea în evidenta 393 de bolnavi cu afectiuni cardiace grave.

Dintre acestia, doctorul a selctat 192 de nume, solicitând membrilorbisericii sale si credinciosilor din întreaga zona, sa se roage pentru ei, în fiecare zi, timp de o luna.

Medicul a facut biletele pe care a descris persoana suferinda si simptomele si complicatiile bolii de care aceasta suferea, cerând celor ce se vor ruga, sa mijloceasca înaintea lui Dumnezeu, pentru vindecare si-o recuperare rapida. Dupa aceea, el a continuat sa administreze tuturorpacientilor medicamentatia specifica bolii de care acestia sufereau, la fel ca mai înainte.

Dupa o luna de rugaciune, medicul a ajuns la o concluzie deosebita:” “între pacientii pentru care cineva s-a rugat, au fost mai putine cazuride febra, edeme pulmonare, infectii respiratorii si chiar decese, fata de ceilalti 201 pacienti pentru care nu s-a rugat nimeni.

Acest lucru s-a întâmplat cu toate ca cei ce s-au rugat nu cunosteaupersoana pentru care mijloceau si locuiau la mare distanta de locul unde acestia îsi petreceau viata. Desi pentru acestia, cei bolnavi erau doar cazuri si nume, Dumnezeu care îi cunostea pe fiecare în parte, a raspuns rugaciunilor ce au fost înaltate.

Aceasta experienta a dovedit înca odata ca rugaciunea fierbinte a celor credinciosi, are mare putere!

Daca rugaciunea are o asa putere chiar si pentru cei ce sunt departe de noi, de ce oare nu ne-am ruga în acelasi fel si pentru apropiatii nostri?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca esti gata sa asculti si sa raspunzi celor ce cheama Numele Tau, ajuta-ma sa ma rog necurmat, pentru toti cei ce sunt în suferinta. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.