27 Ianuarie

0
43

” În dragoste nu este frica; ci dragostea desavîrsita izgoneste frica; pentru ca frica are cu ea pedeapsa; si cine se teme n-a ajuns desavîrsit în dragoste.” I Ioan 4:18

O familie avea o piscina în spatele casei. Aceasta piscina nu avea o zona cu apa mai mica pentru copii, iar intrarea se facea direct la apa adînca. O alta familie ce nu avea piscina, a venit sa-i viziteze. Copiii cei mai mari ai acestei familii si-au luat vestele de salvare si au sarit în bazin împreuna cu copiii gazdei, avînd un timp de joaca deosebit.Cel mai mic dintre copiii musafirilor nu avea însa curajul sa intre în apa. Iar oridecîteori mama sa încerca sa-l ajute sa intre în apa, acesta alerga în jurul bazinului.

De ce ce nu mergi sa te joci cu ceilalti copii; l-a întrebat mama? – Mi-e frica sa intru în apa! a raspuns copilul. Eu nu stiu sa înot ca toti ceilalti si ma voi îneca! – Nu-ti fie frica, i-a raspuns mama. Nici ceilalti copiii nu stiu sa înoate. Ei însa poarta aceasta vesta de salvare care îi tine deasupra apei.

Cum asa? Pot sa stau la suprafata apei fara sa fac nimic?  – Îmbraca-te cu aceasta vesta si vei vedea ca nu te mint. Copilul a îmbracat vesta si sustinut de mîinile mamei si-a biruit frica si a coborît în apa. Cînd a vazut ca apa îl sustine la suprafata, copilul a fost eliberat de frica care îl paralizase pîna atunci si în numai cîteva clipe, era deja în mijlocul bazinului jucîndu-se cu toti ceilalti copii.

În ziua urmatoare acea familie a venit din nou în vizita. Stiti cine a fost primul în bazin? Copilul care cu o zi în urma nu voia sa intre în apa! Acesta a ajuns sa se bucure de jocul în bazin, pentru ca si-a biruit frica. Ai lucruri si situatii de care te temi? Lasa povara fricii în grija lui Dumnezeu si te vei bucura de binecuvîntarile vietii!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa pot învinge orice teama din inima mea, ca sa te pot sluji în libertate. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.