26 Ianuarie

0
49

“Încolo fiecare dintre voi sa-si iubeasca nevasta ca pe sine; si nevasta sa se teama de barbat.” Efeseni 5:33

Daca urmarim viata Domnului Isus, putem observa ca în multe situatii El S-a separat de multime si a petrecut un timp de singuratate cu Dumnezeu. În acest timp El si-a consolidat relatia cu Tatal. Domnul Isus si-a rezervat însa si un timp pe care L-a petrecut numai cu ucenicii Sai . În acest cadru, El a întarit relatia cu cei cu care era antrenat în slujire.

Pentru a avea o casnicie fericita si pentru a întari relatia de familie, trebuie sa hotarîm sa petrecem momente de singuratate numai cu partenerul de viata. Aceasta poate însemna a iesi împreuna la o plimbare, sau a angaja pentru cîteva ore o doica care sa stea cu copiii, timp în care sa puteti merge împreuna la o cina. Eu am aranjat împreuna cu sotia mea ca în fiecare marti seara sa fie seara noastra de întîlnire. În acest timp încercam sa facem ceva numai noi doi.

Cît timp mai petreci în singuratate? Nu renunta la acest timp important, care te va ajuta sa-ti întaresti partasia cu Domnul si cu partenerul de viata.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; îti multumesc pentru partenerul de viata pe care mi l-ai daruit. Ajuta-ne ca petrecînd mai mult timp împreuna sa interim dragostea care ne-a unit. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.