27 DECEMBRIE – SĂRBĂTOREȘTE NAȘTEREA DOMNULUI ÎN FIECARE ZI A ANULUI!

0
66


– “Pentru aceasta am fost trimis”
(Luca 4:43) –

După Crăciun se spune că o mamă punea la loc într-o cutie scena nașterii, când a observat că pruncul Isus lipsește. L-a întrebat pe fiul ei de patru ani dacă știe unde este Isus. El a răspuns: “Da, dar nu vrea să spun nimănui”. “De ce?” a întrebat ea. “Pentru că nu vrea să-L pui la loc cu celelalte ornamente”, a spus el. Înțelepciune de pe buzele unui copil! Când știi de ce a venit Isus, vei sărbători nașterea Lui în fiecare zi. El a spus:

1) “Am venit “¦ să împlinesc
” (Matei 5:17). Compozitorul a scris: “Creatorul universului, om pentru oameni a fost făcut blestem. “¦a apelat la lege, dar a plătit amarnic”. Acoperire totală! Păcatele tale de omitere, comitere și înclinație au fost plătite la Calvar.

2) “Fiul omului n-a venit să I se slujească, ci El să slujească”
(Matei 20:28): Domnul Isus a răspuns cererii unei mame: “Poruncește “¦ ca, în împărăția Ta acești doi fii ai mei să șadă unul la dreapta și altul la stânga Ta” (Matei 20:21). El a spus: “E vorba de slujire, nu de străduință”.

3) “Trebuie să vestesc Evanghelia împărăției lui Dumnezeu”
(Luca 4:43). De fiecare dată când ascultăm de voia lui Dumnezeu și nu de a noastră le “predicăm” celorlalți despre cum e să trăiești ca cetățean al împărăției Lui.

4) “Fiul omului a venit să caute și să mântuiască ce era pierdut” (Luca 19:10). Imaginează-ti cum e să te întâlnești cu o persoană cu care ai locuit sau cu care ai lucrat și care îti va spune în cer: “Cum de nu mi-ai spus niciodată?” Păstrează aceste patru lucruri în minte și vei sărbători nașterea Lui în fiecare zi a anului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.