27 Decembrie

1
55

“Caci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toti oamenii, a fost aratat, si ne învata s-o rupem cu pagânatatea si cu poftele lumesti, si sa traim în veacul de acum cu cumpatare, dreptate si evlavie, asteptând fericita noastra nadejde si aratarea slavei marelui nostru Dumnezeu si Mântuitor Isus Hristos.” Tit 2:11-13

Un parinte a marturisit ca multa vreme Craciunul n-a fost cea mai fericita zi din familia lui. Fiica sa cea mare, era nascuta chiar de 25 decembrie, de aceea de fiecare data când aceasta primea cadourile , era nemultumita, pentru ca toti ceilati din casa aveau si o zi de nastere diferita de Craciun, când primeau alte cadouri, pe când pentru ea toate cadourile veneau în aceeasi zi!

La vârsta de 14 ani însa, fiica lui a ajuns sa-L cunoasca pe Domnul Isus si s-a hotarât pentru El în ziua de 18 Noiembrie. Din acel an, ea a început sa-si sarbatoreasca ziua de 18 Noiembrie ca fiind ziua ei de nastere spirituala, iar ziua de 25 Decembrie ca zi de nastere a Mântuitorului ei.

Ce binecuvântare! Domnul Isus a venit în mijlocul acestei lumi, pentru ca prin credinta în jerttfa Sa, sa putem avea o noua zi de nastere. Ai trait aceasta experienta?

Rugaciune: Doamne Isuse; Iti multumesc ca prin întruparea Ta, oferi tuturor oamenilor posibilitatea unui nou început. Ajuta-ma sa cred în Tine, pentru ca sa pot trai si eu bucuria Nasterii din Nou. Amin.

1 COMENTARIU

  1. da mi s-a intamplat si mie asa ceva era in anul 2001 in 26 februarie cand l-am intalnit pe Domnul si aceasta zi eu o consider cea mai importanta zi din viata mea esteziua cand Domnul mi-a vorbit este ziua mea de nastere impreuna cu Cristos

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.