27 Aprilie -CUM SĂ MIȘTI MUNțII DIN LOC

0
40

“Dacă va zice cineva muntelui acestuia: “Ridică te” (Marcu 11:2))

Cum poți muta munții din viața ta?

1) Folosind Cuvântul lui Dumnezeu! în pustie, Satan L-a ispitit pe Domnul Isus pe trei căi:

a) Pune­ți nevoile temporale înaintea celor spirituale: “Transformă aceste pietre în pâini”;

b) Folosește-ți pu­terea pentru cauze greșite: “Aruncă-Te de pe acoperișul Templului”;

c) Ia calea mai ușoară, nu crucea: “Lumea este a Ta dacă mi Te închini mie”. De fiecare dată Domnul Isus l-a învins pe Satan spunând “Este scrie” (Matei 4:1-11). Cea mai puternică armă pe care o ai este Cuvântul lui Dumnezeu ““ învață să-l folosești!

2) Fiind perseverent! Ieremia a spus că Cuvântul lui Dumnezeu este “ca un ciocan care sfărâmă stânca” (Ieremia 23:29). Te-ai întrebat cum de un ciocan poate lovi o piatră de nouăzeci și nouă de ori, iar a o suta oară să o sfărâme în bucăți? Aceasta se întâmplă pentru că toate celelalte lovituri au slăbit-o. Trăiește în Cuvântul lui Dumnezeu; rostește-l în anumite situații și el va lucra.

3) Iertând! Se spune că un pastor și-a întrebat adunarea: “Câți dintre voi sunteți dispuși să vă ier­tați dușmanul?” Toți au răspuns da, în afară de un bătrân. “De ce?” l-a întrebat pastorul. El a răspuns: “Pentru că nu am nici un dușman; toți au murit”. După ce a vorbit despre credința care mută munții și despre rugăciunea care dă roade, Domnul Isus a spus: “când stați în picioare de vă rugați, să ier­tați orice aveți împotriva cuiva, pentru ca și Tatăl vostru care este în ceruri, să vă ierte greșelile voas­tre” (Marcu 11:25). Muntele tău nu poate fi mutat și nici rugăciunile tale nu vor primi un răspuns dacă persiștj în neiertare. Așa că întreabă-te: “Merită oare?” De fiecare dată când te gândești dacă cel ce ți-a greșit merită sau nu iertarea, pentru binele tău, iartă-l și mergi mai departe

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.