26 Septembrie

0
40

“Robilor, ascultati de stapînii vostri pamîntesti, cu frica si cutremur, în curatie de inima, ca de Hristos. Slujiti-le nu numai cînd sînteti sub ochii lor, ca si cum ati vrea sa placeti oamenilor, ci ca niste robi ai lui Hristos, care fac din inima voia lui Dumnezeu.” Efeseni 6: 5-6

Stiai ca meseria pe care o practici face parte din planul divin al lui Dumnezeu pentru viata ta? Prea multi crestini cred ca doar pastorii, evanghelistii sau misionarii sînt singurii care se afla în serviciul Domnului cu norma întreaga.

Adevarul este ca fiecare credincios se afla în serviciul Domnului cu norma întreaga, iar tot ceea ce facem în fiecare zi, are un mare pret în fața lui Dumnezeu și în fața celor din jur.

Poate ca parerea ta este ca ai o meserie nesemnificativa, prin care nu poti avea impact în viata celorlalti. Schimba-ti aceasta perspectiva chiar acum!

Apostolul Pavel ne încurajeaza în versetele de azisa lucram “ca niste robi ai lui Hristos, care fac din inima voia lui Dumnezeu”.
Dumnezeu este Cel care te-a asezat în locul în care te afli acum. Pentru ca esti credincios, lucrurile din viata ta nu sînt o pura întîmplare. Dumnezeu este la lucru și îsi duce la împlinire planurile. El ti-a oferit slujba pe care o împlinesti acum, dintr-un motiv anume.

Munca a fost lasata de Dumnezeu pentru binele nostru, nu doar ca un lucru pe care trebuie sa-l rabdam. De aceea, atunci cînd îti faci meseria cu dedicare, inima Domnului se bucura si cei din jur vad ca tu esti al Lui.

Munca este si o cale prin care îti poti modela caracterul ““ lucru foarte important în ochii lui Dumnezeu, dar si o modalitate de a-i binecuvînta pe cei din jurul tau. Nu banii pe care îi cîstigi sînt binecuvîntare pentru cei din jurul tau, ci lucrarea pe care o faci poate împlini nevoia celor de lînga tine. Ce sarcina mareata ai ““ aceea de a împlini o nevoie a unui om!

Sanu permiti nicicînd inimii tale sa cîrteasca despre slujba pe care o faci. Oricare ar fi lucrul la care te-a chemat Dumnezeu, fa-l cu entuziasm, cu angajament si cu excelenta. Astfel îi vei aduce glorie Tatalui tau, iar viata ta va capata un nou sens.

Si, sa nu gîndesti nicodata ca vei putea amesteca afacerile cu credinta. Fiecare zi este o oportunitate de a-L sluji pe Dumnezeu. De aceea, da în fiecare zi ceea ceai mai bunsi bucura-te de satisfactia muncii tale, de o viata onesta si de faptul ca aduci bucurie celor de lînga tine!

DUMNEZEU TE CHEAMA SA-TI TRAIESTI CREDINTA LA MAGAZIN”¦ACASA”¦SAU ORIUNDE TE AFLI ACUM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.