25 Septembrie

0
37

“Sa veghem unii asupra altora, ca sa ne îndemnam la dragoste si la fapte bune. Sa nu parasim adunarea noastra, cum au unii obicei; ci sa ne îndemnam unii pe altii, si cu atît mai mult, cu cît vedeti ca ziua se apropie.” Evrei 10: 24-25

Ai o biserica în care te simti ca într-o familie?

În calitatea mea de pastor, îi aud deseori pe oameni zicînd: “Eu sînt crestin, dar nu prea simt nevoia sa merg la biserica.” Din pacate, o astfel de atitudine este contrara voii lui Dumnezeu!

Așa cum citim în versetele de azi: crestinii au nevoie de tine tot atît de mult cît si tu ai nevoie de ei.

Adevarul este ca viata este descurajanta uneori. Munca aduce stres, viata de acasa te secatuieste de puteri, iar uneori simtim ca sîntem singurii de pe acest pamînt care dorim sa traim în sfintenie . Însa, nu sîntem singuri în acesta situatie!

Dumnezeu ne-a dat noua, poporului Sau un loc numit Biserica unde ne întarim credinta, ne crestem familia si ne încurajam unii pe altii. De fapt, atunci cînd devii credincios, esti chemat sa ai si o partasie sfînta cu toti ceilalti membri din biserica Domnului.

Biblia descrie biserica ca fiind trupul lui Hristos. Ca urmasi ai lui Isus, noi sîntem parte a acestui trup, chiar aici pe pamînt. Nu facem parte dintr-un anume club, ci avem binecuvîntarea de a fi parte a unei comunitati unice a credintei adevarate”¦

În aceasta zi as dori sa te întreb: faci cumva parte din aceasta biserica? Mergi la o biserica locala avînd partasie cu ceilalti credinciosi? Faci ceea ce ne îndeamna vesetele de astazi: “ne îndemnam la dragoste si la fapte bune” si “ne îndemnam unii pe altii”?

Daca nu faci aceste lucruri, cauta o biserica locala din care sa poti face parte începînd chiar din acest moment. Ma rog sa poti gasi acea biserica unde credinta în Cuvîntul Scripturii si în jertfa lui Isus Hristos sînt practicate, si unde îti poti zidi credinta!

CAUTA O BISERICA ÎN CARE SA TE SIMTI CA ÎN FAMILIE. CEILALTI CRESTINI AU NEVOIE DE TINE, ASA CUM TU AI NEVOIE DE EI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.