26 Noiembrie

0
49

” ..sufletul îmi este linistit si potolit, ca un copil întercat, care sta lânga mama sa; pune-ti nadejdea în Domnul, Israele, de acum si pâna în veac!” Psalmul 131:2-3

Ceea ce ma face sa fiu plin de încredere si sa ma simt în siguranta în orice vreme, este faptul ca Dumnezeu cunoaste cel mai bine spiritul omului.El stie ca noi oamenii nu avem rabdare, si de multe ori, ne angajam sa împlinim multe slujiri, înainte de a cunoaste voia Sa.

Cel dintâi care s-a comportat astfel, este chiar protoparintele nostru Adam, care la propunerea sarpelui, a actionat imediat împreuna cu sotia sa, fara sa astepte vreun cuvânt de la Dumnezeu.

Datorita faptului ca suntem ispititi sa actionam imediat, timpul nostru, de multe ori, este diferit de timpul lui Dumnezeu. Noi judecam evenimentele din perspectiva personala, sau dupa împrejurari si influente, pe când Dumnezeu lucreaza si judeca evenimentele din perspectiva vesniciei.

Cunoscându-ne acesta slabiciune, Domnul Isus ne-a spus deseori, asa cum relateaza Scripturile, ca noi, ca oameni ai lui Dumnezeu, trebuie sa vedem lumea dintr-o alta perspectiva. Trebuie sa dobândim întelepciune ca sa folosim timpul, si nu cumva, sa lasam ca timpul sa ne influenteze.

Pentru ca nu apartinem numai unei societati trecatoare de aici si acum, ci si unei existente vesnice, trebuie sa împlinim orice slujire, având perspectiva vesniciei, lucrând dupa ceasul lui Dumnezeu.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa cunosc voia Ta si sa lucrez dupa ceasul tau, pentru ca sa pot avea perspectiva vesniciei. Amin.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.