26 Martie – FII HOTĂRÂT!

0
44


– “Binecuvâniat să fie omul, care se încrede în Domnul”
(Ieremia 17:7) –

Este nevoie de curaj pentru a fi călăuzit de Dumnezeu. Nu este ușor să “spargi tiparul” și să te ridici deasupra limitelor pe care le trasează alții. Când o faci, te vei confrunta cu dezaprobarea. Domnul Isus a făcut-o. Când oamenii în mijlocul cărora a crescut au spus: “Oare nu este El fiul tâmplarului?” (Matei 13:55), ei au spus de fapt: “Ar trebui să-și vadă de treabă!” Când îți vor spune tie așa, nu-i asculta. “Fiecare din noi are să dea socoteală despre sine însuși lui Dumnezeu” (Romani 14:12).

La evaluarea finală, nu doar că vei descoperi că este greșit să ai o atitudine de judecată față de alții, dar este greșit și să lași ca părerile lor să te controleze. “Binecuvântat să fie omul, care se încrede în Domnul, și a cărui nădejde este Domnul”. Pentru a te lăsa condus de Dumnezeu, trebuie să ai încredere că El te iubește în pofida slăbiciunilor tale-El are un plan stabilit pentru viața ta; tu ești capabil să-L auzi singur; și orice iti cere, te va ajuta să împlinești. Odată ce L-ai auzit pe Dumnezeu, fii hotărât! Lucrurile pe care merită să le ai nu se obțin ușor.

Dacă îți dai seama că slăbești, cere-l lui Dumnezeu determinare și El ți-o va da prin Duhul Său cel Sfânt. Dacă îți dai seama că ești în cumpănă, întoarce-te și cere-l lui Dumnezeu ceea ce ți-a spus de la început ““ apoi ține-te de lucrul acela. Nu merge în direcția opusă din cauza îngrijorării, descurajării sau resentimentelor față de ceilalți. Nu uita că ai tot ce trebuie pentru a reuși să faci tot ce te-a chemat Dumnezeu sa faci. Dacă L-ai făcut pe Isus Domn în viata ta hotărârea Lui trăiește în tine ““ deoarece El trăiește în tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.