25 Martie – IUBEȘTI COPIII ?

0
9

– “Lăsați copilașii să vină la Mine” (Marcu 10:14) –

Marcu notează: “l-au adus niște copilași, ca să Se atingă de ei. Dar ucenicii au certat pe cei ce îi aduceau. Când a văzut Isus acest lucru, S-a mâniat, și le-a zis: “Lăsați copilașii să vină la Mine “¦ Apoi i-a luat în brațe, și i-a binecuvântat, punându-Și mâinile peste ei” (v. 13-16). Să remarcăm trei lucruri.

Primul, Domnul Isus nu a fost niciodată prea ocupat pentru un copil. Până la vârsta de cinci ani, copilul învață 75% din tot ce va știi în viață. Iar până la vârsta de 18 ani mintea lui este ca un tipar. Chiar dacă nu ai proprii tăi copii, străduiește-te să fii un model pentru fiecare copil care îti iese in cale. Ridică-i!

Domnul Isus a făcut-o!

Al doilea, Domnul Isus a admirat copiii pentru capacitatea lor de încredere. Noi adulții știm atât de multe, dar credem atât de puține. Noi complicăm credința. O filtrăm prin intelectul nostru sau prin experiențele noastre de viață. Raționalizăm credința spunând lucruri precum: “Da, știu că Dumnezeu a promis asta, dar Domnul Isus a spus: “oricine nu va primi împărăția lui Dumnezeu ca un copilaș, cu nici un chip nu va intra în ea” (v. 15). în ultimul rând, Domnul Isus i-a iubit și i-a încurajat pe copii, “i-a luat în brațe, și i-a binecuvântat, punându-Și mâinile peste ei”. Uau! Acei copii nu au uitat niciodată experiența aceea. Imaginează-ți cum e să privești în urmă în viața ta la momentul în care Domnul te-a ridicat, te-a luat în brațe, Și-a pus mâinile peste tine și te-a binecuvântat. Ce moștenire! În această lume ocupată, dacă dorești într-adevăr să te asemeni mai mult cu Domnul Isus, trebuie să înveți să iubești copiii.

25 Martie – IUBEȘTI COPIII ?
Da o nota acestui articol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.