26 Martie

0
31

” Dumnezeul Pacii va zdrobi în curînd pe Satana sub picioarele voastre.” Rom.16:19

În timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, generalul Jonathan Wainwright, a fost capturat si tinut ca prizioner de razboi de catre japonezi. El a fost tinut ostatec într-un lagar de concentrare unde a fost tratat cu multa cruzime. A suferit de foame, a fost torturat fizic si psihic pîna cînd si-a pierdut orice nadejde de-a mai ramîne în viata.

Cînd Japonezii au fost însa încercuiti de catre armatele Americane, au fugit si au abandonat lagarul de concentrare în grija unor paznici voluntari .

Dupa capitularea Japoniei, un colonel din armata Americana a fost trimis special în acel lagar ca sa-l anunte personal pe general ca Japonia a fost înfrînta , iar el este liber si poate sa-si preia din nou comanda armatelor pe care le-a condus.

Dupa ce i s-a comunicat vestea capitularii, generalul Wainwright s-a reîntors în celula în care a fost întemnitat pentru a-si lua anumite lucruri personale. La întoarcere , a fost întîmpinat de o patrula de paza care a încercat sa-l împiedice sa paraseasca tabara.

În acele momente, entuziasmat de stirea proaspata a capitularii Japoniei, generalul s-a îndreptat spre acea patrula si-a zis: ” De acum înainte eu comand aici !” Iata care sunt ordinile mele: si a continuat ordonînd cu autoritate ceia ce toti ceilalti trebuiau sa împlineasca.

Din acel moment generalul a preluat comanda, fiindca armata Statelor Unite de care apartinea cîstigase razboiul !

Daca esti înca prizioner al pacatului, trebuie sa stii ca Isus Hristos, a cîstigat cea mai mare batalie spirituala din istorie. De aceea reintra în drepturile pe care le-ai pierdut si nu-l mai lasa pe vrajmas sa te tina în opresiune. Proclama biruinta în Numele Domnului Isus si stai cu demnitate pe terenul învierii , parasind felul vechi de viata asupra caruia Satan avea drept de stapînire.

Traieste ca si copil a lui Dumnezeu în noua Împaratie, cu demnitate si curatie , stind ca Satan este înfrînt si nu mai are nici o putere .

Rug. Doamne Dumnezeule ; întareste-ma în credinta pentru ca sa pot fi si eu biruitor împreuna cu Domnul Isus .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.