25 Martie

0
42

“Voi sunteti aratati ca fiind epistola lui Hristos, scrisa de noi, ca slujitori ai Lui, nu cu cerneala, ci cu Duhul Dumnezeului celui viu; nu pe niste table de piatra, ci pe niste table care sînt inimi de carne.” 2 Cor. 3:3

Acum cativa ani de zile în urma, într-un ziar, a fost publicat un articol prin care se facea cunoscut faptul ca o adolescenta, numita Lorraine Wagner, în anul 1943, i-a trimis o scrisoare amuzanta unui actor numit Ronald Reagan.

Dupa ce a primit scrisoarea, Ronald Reagan i-a trimis înapoi o scrisoare de multumire si apreciere. Dupa acest început, au urmat multi ani de zile în care Lorraine si Ronald au corespondat continu. Ronald Reagan i-a scris Lorrainei despre cariera lui, familia care si-a întemeiat-o, precum si despre multe alte lucruri despre care vorbea cu prietenii. Lorraine i-a raspuns povestindu-i despre aceleasi lucruri.

Corespondeta dintre ei nu s-a întrerupt nici chiar atunci cînd Ronald Reagan a fost ales presedintele S.U.A. .Aceasta a încetat însa în anul 1995 cand Ronald Reagan, afectat de boala Alzhaimer, n-a mai putut sa scrie. Timp de 52 de ani, Lorraine, o cetateana obisnuita a Statelor Unite, a corespondat cu cel ce a devenit liderul lumii libere. Ei si-au împartasit reciproc toate evenimetele vietii în asa fel încît fiecare avea cunostinta deplina despre celalat!

Ai pe cineva cu care corespondezi impartasindu-ti viata si experientele pe care le traiesti? Apostolul Pavel a spus ca noi trebuie sa fim epistola lui Hristos, scisa cu Duhul Dumnezeului celui viu, prin care sa fie oglindita viata si lucrarea Domnului Isus.

Pentru a-l cunoaste pe Dumnezeu, cei din jurul nostru n-ar trebui sa caute alte dovezi, ci viata noastra ar trebui sa fie pentru ei o scrisoare vie, usor de citit.

Esti o astfel de scrisoare, care sa demonstreze practic lucrarea lui Hristos în viata ta?

Rug. Doamne Isuse, pentru ca trebuie sa fiu o scrisoare vie pentru cei din jurul meu, ajuta-ma sa pot transpune în fapt tot ceea ce m-ai învatat prin Cuvantul Tau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.