26 Iulie

0
40

“Căci un Copil ni s-a născut, un Fiu ni s-a dat, și domnia va fi pe umărul Lui; Îl vor numi: “Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor, Domn al păcii.” Isaia 9:6

Nu stiu ce spuneti voi, dar eu desi am citit acest verset de foarte multe ori, nu l-am înteles îndeajuns niciodata.

De aceea, în aceasta zi as dori sa descoperim importanta adevarurilorpe care acest versetle cuprinde si sa învatam ce semnificatie au aceste învataturi pentru viata noastra de credinta.

“Minunat” este un cuvînt care în întelesul lui original, ebraic, înseamna “ceva dincolo de întelegerea umana!” Acest înteles ne arata ca Hristos este mult mai mult decît ceea ce noi putem gîndi sau întelege. Iar ceea ce El este si ceea ce El a facut este mult mai mult decît mintea noastra poate sa cuprinda. El este unic si diferit fata de oricare alta persoana!

În acelasi verset, profetul Isaia îl numeste pe Domnul Isus si “Sfetnic!” Un sfetnic (consilier) estepersoana care ne ajuta sa punem împreuna ceea ce a fost rupt în bucati din viata nostra, dînd un nou curs vietii.

Pentru ca Domnul Isus este singurul Sfetnic Minunat, viata noastra este împlinita doar atunci cînd îl cunoastem pe El, iar fara El nimic nu mai are sens.

Acest fapt nearata de ce asa de multi oameni sînt nefericiti chiar si în cele mai vesele momente ale vietii. Acestia nu se pot bucura, fiindca inima le este plina de mînie, vanitate si multe alte otravuri spirituale. În acelasi timp sînt într-o continua lupta emotionala si cu problemele psihologice care rezulta din aceste nevoi spirituale.

Desi multi dintre acesti oameni cred ca au nevoie de psiholog si medicamente, aceasta nevoie pe care ei o evoca este doar partial corecta. Ceea ce au însa cu adevarat nevoie este lucrarea pe care o poate face Sfetnicul Minunat, care sa le puna împreuna viata pe care si-au facut-o tandari!

MULTUMESTE-I ASTAZI LUI DUMNEZEU PENTRU “SFETNICUL MINUNAT”, CARE A VENIT SA NE ÎNTREGEASCA, PUNÎND ÎMPREUNA CIOBURILE DIN VIATA NOASTRA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.