26 Ianuarie

1
35

“După ce i-au adus, i-au pus înaintea Soborului. Și marele preot i-a întrebat astfel:
“Nu v-am poruncit noi cu tot dinadinsul să nu învățați pe norod în Numele acesta? Și voi iată că ați umplut Ierusalimul cu învățătura voastră, și căutați să aruncați asupra noastră sângele acelui om.”
Petru și apostolii ceilalți, drept răspuns, i-au zis: “Trebuie să ascultăm mai mult de Dumnezeu decât de oameni! Fapte.5:27-29

Atunci cand studiem cartea Faptele Apostolilor, descoperim ca impactul bisericii primare asupra cetatii Ierusalimului a fost foarte puternic.

Desi crestinii erau urmariti si persecutati în acea vreme, iar Evanghelia era respinsa de multi oameni, cu toate acestea primii crestini au ramas statorniciîn marturisirea lor. Iardin exemplul lor avem multe de învatat si astazi.

Apostolul Petru si ceilalti apostoli au fost dedicati total pentru a castiga pentru Hristos, întregul oras în care locuiau, cat si localitatile învecinate. Datorita acestui fapt,  au fost gata sa vesteasca Evanghelia cu o mare pasiune, lasand apoi Duhului Sfant libertatea casa lucreze. Iar în acest proces, multe vieti au fost schimbate pentru vesnicie!

Lasa-ma sa te întreb în aceasta zi: esti gata sa-ti împartasesti credinta, indiferent de pretul pe care urmeaza sa-l platesti? Ai pe cineva dintre cunostintele tale:membri ai familiei, colegi de serviciu, vecini sau apropiati, care au nevoie sa auda despre dragostea si iertarea pe care Domnul Isus oofera ?

Îndemnul meu pentru tine astazi este: spune uneia dintre aceste persoane pe care le cunosti, experienta pe care ai trait-o atunci cand L-ai întalnit pe Hristos si cum viata ta a fost schimbata.

Nu poti sa stii, dar aceasta marturie poate fi calea prin care o viata sa fie schimbata pentru vesnicie!

ESTI GATA SA VORBESTI DESPRE DRAGOSTEA LUI DUMNEZEU UNEI PERSOANE IUBITE ?

1 COMENTARIU

  1. Amin! Va multumesc pt. ca mi-ati amintit de minunea facuta in primavara anului 2000, cand Domnul, in marea Sa bunatate m-a gasit si m-a vindecat de cancer, a Lui sa fie lauda si gloria!Iar acum cand doctorii zic ca e un incout de metastaza…ii multumesc Domnului pt.ca in ciuda durerilor pe care le am in trup sunt copilul LUI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.