25 Ianuarie

1
37

“După ce s-au rugat ei, s-a cutremurat locul unde erau adunați; toți s-au umplut de Duhul Sfânt, și vesteau Cuvântul lui Dumnezeu cu îndrăzneală.” Fapte 4:31

Spre deosebire de multi oameni din zilele noastre, credinciosii din biserica primara pentru a experimenta puterea si lucrarea lui Dumnezeu,  nu se bazau pe emotii.

Acestia stiau ca pentru a trai aceasta binecuvantare, este imperativ sa pastreze legatura cu Dumnezeu prin rugaciune.

Pentru a trai aceasta experienta si astazi, trebuie sa pastram aceiasi legatura cu Dumneuzeu, asteptandapoi prin credinta, ca El sa lucreze.

S-ar putea sa crezi ca pentru situatiilecu care te confrunti astazi, nu mai exista nici o posibilitate de scapare. Iar întrebarile pe care le ai, par sa nu mai aiba nici un raspuns.

Daca viata ta de familie a început sa scartaie, iar situatia financiara îti este tot mai grea, sa nu uiti niciodata ca poti gasi mangaiere, întelepciune si putere de a trece prin toate acestea, doar prin rugaciune.

În momentul în care vei lasa poverile tale înaintea lui Dumnezeu. Cei din jur vor putea deja sa vada în viata ta, pacea si linistea pe care El ti-o va darui inimii tale.  Acesta este si îndemnul pe care ti-l transmite în aceasta zi, apostolul Pavel cand spune:

“Nu vă îngrijorați de nimic; ci în orice lucru, aduceți cererile voastre la cunoștința lui Dumnezeu, prin rugăciuni și cereri, cu mulțumiri.  Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus.” Fil.4:6-7

Daca vrei sa experimentezi puterea si prezenta lui Dumnezeu în viata ta, atunci trebuie sa ai un timp consistent de rugaciune în fiecare zi.  De aceia, cere-I lui Dumnezeu ajutorul, si fa din rugaciune o prioritate avietii tale.

DACA DORESTI PREZENTA SI PUTEREA LUI DUMNEZEULA LUCRU ÎN VIATA TA, ATUNCI PASTREAZA O LEGATURA ZILNICA CU DUMNEZEU, PRIN RUGACIUNE!

1 COMENTARIU

  1. ASA ESTE.RUGACIUNEA ESTE MODUL DE A VORBI CU DUMNEZEU.DACA NU NE RUGAM ZILNIC ATUNCI O SA SCADA SI CONVORBIREA NOASTRA CU DUMNEZEU.SI CUM SPUNE SI IN FILIPENI :NU AR TREBUI SANE INGRIJORAM DE NIMIC.
    CI INAINTE SA FACEM ASTA SA II CEREM AJUTORUL DOMNULUI SI SANT SIGURA CA EL NU NE VA LASA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.