26 Februarie – ORICÂT AR COSTA

0
40

“Lenesul doreste mult, si totusi, n-are nimic, dar cei harnici se satura” (Proverbe 13:4)

Cuvântul “harnic” include calitati precum stradanie, onestitate, perseverenta si lupta pentru excelenta. Traducerea “New Living Bible” o spune astfel: “Oamenii lenesi îsi doresc multe, dar obtin putin, dar cei ce muncesc mult vor prospera”. Un expert spune: “Succesul nu vine din faptul ca esti suta la suta mai bun decât cel cu care esti în competitie, ci din faptul ca e?ti unu la suta mai bun în o suta de alte feluri”. Dale Dauten, cronicar pe teme de afaceri, spune: “daca vrei sa fii creativ în firma ta, în cariera ta sau în viata ta, totul se reduce la un pas simplu ““ pasul în plus.

Când te ciocnesti de o situatie obisnuita pui doar o întrebare: “Ce altceva mai putem face?” Pentru a avea succes trebuie sa faci mai mult ““ mai mult decât poate doresti, mai mult decât concurenta, mai multe decât crezi ca esti capabil. Poetul William Arthur Ward a spus: “Voi face mai mult decât sa fiu apartinator ““ voi participa. Voi face mai mult decât sa-mi pese ““ voi ajuta. Voi face mai mult decât sa cred ““ voi pune in practica. Voi face mai mult decât sa fiu politicos ““ voi fi prietenos. Voi face mai mult decât sa iert ““ voi uita. Voi face mai mult decât sa visez ““ voi trece la fapte.

Voi face mai mult decât sa-i învat pe altii ““ îi voi inspira. Voi face mai mult decât sa învat ““ ma voi îmbogati. Voi face mai mult decât sa ofer ““ voi sluji. Voi face mai mult decât sa traiesc ““ voi creste. Voi face mai mult decât sa sufar ““ voi triumfa”. Nu poti alege lucrurile usoare si sa-ti atingi scopul. Trebuie sa faci mai mult Trebuie sa platesti pretul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.