26 Februarie-IMPLICĂ-TE! (1)

0
52

“Voi binecuvânta pe Domnul în orice vreme” (Psalmul 34:1)

Dacă strigi cât te țin plămânii la meciul de sâmbătă, dar stai tăcut și supus când e timpul de închinare duminica, poate ești mai entuziasmat de sporturi decât de lucrurile spirituale.O bună definiție a închinării este; valoroasă. Ce valoare îi atribui lui Dumnezeu și relației tale cu El?

Poate spui: “Dar uneori nu am dispoziția de a-L lăuda pe Dumnezeu”. Sentimentele nu au prea mult de-a face cu închinarea! O relație bună nu se bazează pe emoții, ci pe dedicare. Biblia spune: “să aducem totdeauna lui Dumnezeu o jertfă de laudă, adică, rodul buzelor care mărturisesc Numele Lui” (Evrei 13:15).

Să remarcăm cuvintele “totdeauna” și “jertfă”. Cu Dumnezeu, lauda care costă e cea care contează! Imaginează-ți pe cineva care are un serviciu bun, o familie bună și sănătate, lăudându-L pe Domnul în biserică. Dar imaginează-ți pe cineva care trăiește singur, închis în boala lui, care își ridică brațele slăbite și vocea lăudându-L. Care crezi că primește nota cea mai mare?

Psalmistul a spus: “de la răsăritul soarelui până la apusul lui, fie Numele Domnului lăudat” (Psalmul 113:3). Psalmistul și-a programat pauze în care să-L laude pe tot parcursul zilei. “De șapte ori pe zi Te laud” (Psalmul 119:164).

Noi ne luăm pauze de ceai și de cafea; el și-a luat pauze de laudă! Dacă vrei să-ți schimbi mediul și atitudinea, începe să-L lauzi pe Dumnezeu întreaga zi. Nu numai că îl vei binecuvânta pe Domnul, dar și El te va binecuvânta în multe feluri. Nu crede spusele scepticilor referitoare la acest lucru ““ încearcă și vei vedea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.