26 Aprilie

0
31

“Sunt felurite daruri, dar este același Duh; sunt felurite slujbe, dar este același Domn; sunt felurite lucrări, dar este același Dumnezeu, care lucrează totul în toți.” 1 Cor.12:4-6

Dumnezeu a înzestrat fiecare creștin cu daruri spirituale. Acestea sunt talente și abilități care ne-au fost dăruite pentru a împlini nevoile de pe ogorul Împărăției Sale.

Prin această primă epistolă pe care apostolul Pavel a scris-o corintenilor, ni se spune că Dumnezeu a încredințat anumite daruri unor persoane, pentru a împlini o misiune specifică în Biserica Sa. Iar în lucrarea lui Hristos, nimic nu este pierdut, risipit sau lipsit de importanță.
De aceea, fiecare dar pe care l-ai primit în calitate de copil al lui Dumnezeu, trebuie să fie folosit în slujire. Dumnezeu care ne-a înzestrat cu o mare varietate de daruri, așteaptă să folosim fiecare înzestrare divină, pentru a atinge un singur scop. Acest lucru este greu de înțeles pentru oamenii din lume, deoarece cei mai mulți dintre ei cred că diversitatea creează probleme și neînțelegeri.

Acest fapt nu este valabil însă și pentru trupul lui Hristos, fiindcă Dumnezeu ne-a dăruit toate aceste daruri pentru un bine comun.

Hristos își împlinește lucrarea sa prin biserică atunci când fiecare membru este activ, cooperează cu ceilalți și își pune în slujbă darul spiritual cu care a fost înzestrat.

Care este darul tău spiritual? Dacă nu ai găsit încă un răspuns la această întrebare, caută imediat pe cineva care poate să te ajute să-l poți descoperi și începe imediat prin a-l folosi.

Dacă știi deja care îți este darul spiritual cu care ai fost înzestrat, atunci asigură-te că îl și folosești în mod eficient, pentru slujirea din biserică.

Pune darul tău în slujba lui Dumnezeu și urmărește apoi cum El te va folosi pentru a avea un mare impact asupra altora!

FOLOSEȘTE-țI DARUL SPIRITUAL CU CARE AI FOST ÎNZESTRAT ÎN SCOPUL BINELUI COMUN ȘI PENTRU ZIDIREA BISERICII !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.