25 Aprilie

0
31

“Marele preot Eliașib s-a sculat împreună cu frații săi, preoții, și au zidit poarta oilor. Au sfințit-o, și i-au pus ușile; au sfințit-o de la turnul Mea, până la turnul lui Hananeel.
Alături de Eliașib au zidit și oamenii din Ierihon; alături de el a zidit și Zacur, fiul lui Imri. Fiii lui Senaa au zidit poarta peștilor. Au acoperit-o cu scânduri, și i-au pus ușile, încuietorile și zăvoarele.” Neemia 3:1-3

Ai regretat vreodată faptul că nu te-ai implicat în ceva care s-a dovedit mai târziu a fi un lucru foarte bun? Poate că ai ezitat să te implici fiindcă nu ai fost sigur de tine sau ți-a fost frică să-ți asumi un risc!

Sunt însă foarte mulți creștini care procedează în acest fel, și stau deoparte sau se trag înapoi de la anumite lucrări, în timp ce alții merg înainte și sunt implicați activ în lucrările mărețe pe care le face Dumnezeu.

Eu nu vreau să aud niciodată că ceva cu totul deosebit s-a întâmplat pentru Împărăția lui Dumnezeu, fără ca să fi fost și eu implicat!

A-l sluji pe Hristos înseamnă să fii dispus să participi activ în lupta împotriva răului. Dacă dorești să trăiești entuziasmul victoriei, mai întâi trebuie să cunoști ceea ce înseamnă vâltoarea luptei.

Viața creștin nu înseamnă numai a primi la moarte un biletgratuit către cer, ci este o trăire plină de entuziasm în fiecare zi. Datorită acestui fapt, fiecare dintre noi trebuie să ne implicăm activ.

Ca să înțelegi cât de mari sunt nevoile ce trebuie împlinite, lasă-mă în această zi să-ți adresez următoarea provocare: Oameni din întreaga lume mor fără să-L fi cunoscut pe Hristos, iar singurulmod prin care ei pot să audă despre Domnul, este prin mărturia unor creștini ca tine și ca mine.

Ca să-ți împlinești această misiune, nu zăbovi așteptând tichetul pentru cer, ci hotărăște chiar astăzi să te implici deplin în această slujire.

FII ANTRENAT ACTIV ÎN A-L SLUJI PE HRISTOS ÎN FIECARE ZI, ÎNCEPÂND CHIAR DE ASTĂZI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.