25 Septembrie

0
42

“…nelegiuirile voastre , pun un zid de despartire între voi si Dumnezeul vostru ; pacatele voastre va ascund Fata Lui si-L împiedica sa va asculte “!

În anul 1974, Joe Gordon un mare jucator de baseball juca pentru echipa din Cleveland. În acelasi an , un sportiv tînar de culoare numit Larry Doby , a venit sa joace pentru aceeasi echipa. Dobby a fost primul jucator de culoare , care a ajuns sa joace într-o echipa de Liga Americana.
La primul meci , Dobby era timorat si foarte emotionat. La fiecare lovitura, gresea tinta. Cînd a terminat loviturile a iesit de pe teren cu capul plecat , a trecut pe lînga toti ceilalti jucatori si s-a asezat pe capatul bancii, într-un colt cu capul în palme.

Joe Gordon,l-a urmat în executarea loviturilor . El era cunoscut avînd o lovitura puternica si foarte precisa . În acea zi însa si el a gresit tinta. La terminarea loviturilor s-a întors printre colegi, dezamagit , trecînd pe lînga toti ceilalti si asezîndu-se pe aceeasi banca alaturi de Doby,punîndu-si la fel, capul în palme.

Nimeni nu l-a întrebat pe Joe Gordon, daca a trimis mingea înafara în mod voit. Dar din acel moment , cît au mai jucat împreuna, de fiecare data cînd Larry Doby iesea de pe teren, lua manusa lui Joe Gordon si o saruta.Învatînd din esecul începutului si din faptul ca în acele momente cineva i-a fost alaturi, Doby a devenit unul dintre cei mai buni tintasi din Liga Profesionista Americana.

Nu stiu nimic despre starea spirituala a lui Joe Gordon , dar îmi place sa cred ca el a facut aceasta jertfa, fiind alaturi de cel ce a esuat la primul meci, pentru ca si el a fost atins de dragostea Domnului Isus în timpul caderilor sale.

Vrei sa-L lasi pe Isus sa-ti atinga si inima ta ; ca astfel legatura Duhului sa-i cuprinda si pe altii prin sacrificiul tau ?

Rug. Doamne Dumnezeule, fie ca Domnul Isus, sa-mi atinga inima în fiecare zi pentru ca sa pot depasi orice bariera ce ma desparte de ceilalti . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.