24 Septembrie

0
50

” Sufere împreuna cu mine , ca un bun ostas a lui Hristos “. 2 Tim 2:3

Atunci cînd ajungi la rîul Hudson din New York , poti vedea impunatorul pod George Washinton. Acesta are o structura impunatoare de aproape 130 de m înaltime si 1.200 m lungime. Fiecare dintre cele 4 cabluri de sustinere are aproape un metru în grosime, formate din 27.000 de fire de otel. Aceste fire puse cap la cap pot sa înconjoare pamîntul de 4 ori la ecuator.

Acest pod este folosit de 24 de milioane de autoturisme anual si a costat 62 de milioane de dolari pentru a fi construit.

Acest pod , înainte de a fi construit ,a fost un vis în mintile celor care au avut aceasta viziune , apoi a fost desenat în detaliu ca proiect si executat în realitate.

Fiecare mare realizare a urmat aceleasi etape : începe cu o viziune, continua cu un vis , se concretizeaza într-un plan (proiect) si devine realitate . Si Dumnezeu a avut un plan pentru a face un pod peste prapastia pacatului ; si l-a realizat prin Hristos. Vrei sa-l împartasesti si altora ?

Rug. Doamne Dumnezeule, ajuta-ma sa fac cunoscut mîntuirea prin Isus Hristos, si sa fiu colaborator la împlinirea Marelui Plan . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.