25 Septembrie

0
40

“Mai înainte ca să te fi întocmit în pântecele mamei tale, te cunoșteam, și mai înainte ca să fi ieșit tu din pântecele ei, Eu te pusesem deoparte, și te făcusem prooroc al neamurilor.”Eu am răspuns: “Ah! Doamne Dumnezeule, vezi că eu nu știu să vorbesc, căci sunt un copil.”Dar Domnul mi-a zis: “Nu zice: ,Sunt un copil’, căci te vei duce la toți aceia la care te voi trimite, și vei spune tot ce-ți voi porunci. Nu te teme de ei; căci Eu sunt cu tine ca să te scap, – zice Domnul. ” Ieremia 1:5-8

Acum cativa ani, un tanar si-a prezentatCV-ul pentru a ocupa un post de vanzator la un magazin de arme din Texas. Cand a fost chemat la interviu, acesta a fost repins, fiindca a fost considerat prea tanar pentru aceasta slujba.

Dupa ce a auzit acest raspuns, tanarul si-a plecat capul în palme si-a început sa planga, repetand mereu si mereu: ” respins fiindca sunt prea tanar!”

Ti s-a întamplat sa traiesti aceeasi experienta? Sa fii respins în dragoste, pentru a ocupa o slujba, sau pentru a primi o recompensa? Oricine este respins, traieste o durere de nedescris; nu-i asa?

Daca ai trait aceasta durere, atunci poti întelege ce este în inima Domnului Isus, pe care L-ai respins de atatea ori. N-ai vrea ca din aceasta zi sa-i faci bucurie si sa-L accepti ca Domn al vietii tale?

PE OGORUL ÎMPARATIEI LUI DUMNEZEU ESTE LOC DE SLIJIRE CHIAR SI PENTRU COPII SI TINERI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.