25 Octombrie – PUNE-TI CREDINțA LA LUCRU (1)

0
33

– “Credința ta te-a mântuit” [Luca 17: 19] –

Devenim atât de absorbiți de ceea ce vedem, simțim și auzim, încât acționăm prin simțurile noastre naturale în loc să o facem prin cele spirituale. “Voi sunteți păziți de puterea lui Dumnezeu, prin credință” (1 Petru 1:5). “Credința” ta e cea care activează puterea lui Dumnezeu. înainte ca o piatră să devină diamant, ea nu e decât carbon sub milioane de kilograme de presiune.

Biblia spune: “încercarea credinței voastre “¦ să aibă ca urmare lauda, slava și cinstea” (v. 7). Necazul nu numai că pune o presiune asupra credinței, dar și descoperă profunzimea ei. Nu știi mare lucru despre credință când facturile îți sunt plătite, când trupul tău e sănătos, când copiii tăi sunt cuminți și când căsnicia ta e intactă. Dar când tot iadul se dezlănțuie și tu te încrezi în Dumnezeu că El te va scoate la liman, știi că ai credință.

Uneori noi credem că avem o stare spirituală mai bună decât este în realitate. Dar adesea dușmanul nu și-a încetat atacul, ci doar s-a mutat din zona obișnuită în cea spirituală. El îți atacă mintea, odihna, pacea, emoțiile și gândurile. Deci ce poți face? Ridică scutul credinței și oprește săgețile lui arzătoare, la sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu și folosește-o pentru a-l face să dea înapoi (Efeseni 6:17). Pune-ți credința la lucru. Spune: “A fost suficient” și începe să iei înapoi ceea ce ți-a furat dușmanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.