25 Noiembrie-SCRIE-țI VIZIUNEA!

0
49

“Scrie proorocia “¦ ca să se poată citi ușor” (Habacuc 2:2)

Dr. John Maxwell scrie: “Dacă ai o idee generală despre viziunea ta, tentația ar putea fi de a începe să-ți creezi o strategie. Nu fă asta încă “¦ începe prin a face o descriere detaliată a viziunii tale în scris. Lasă-ți imaginația să zburde. Scrie cât poți de multe elemente sau piese ale viziunii tale.

Nu te opri până nu ai mai mult decât crezi că ai nevoie. Apoi cuantifică tot ce poți. Fă să fie măsurabilă. Nu te îngrijora cu privire la modul în care poți ajunge în acest punct. Fii îndrăzneț! Fii curajos!

Următorul pas este să îți prezinți viziunea în scris în mod succint”¦ nu te aștepta să poți îndeplini întregul proces la o singură așezare la masa de scris. Pentru majoritatea oamenilor, lucrul acesta nu este posibil. Dacă te poți separa de mediul tău obișnuit sau să ieși din rutina ta obișnuită vreo două zile, poate vei fi în stare să duci munca aproape până la capăt.

Altfel, ia-ți o zi liberă să visezi și apoi întoarce-te la acest proces timp de câteva ore în săptămânile următoare. Nu uita scopul: de-ați face viziunea cât de limpede și de specific poți. Apoi așeaz-o în fața ochilor tăi ca să o poți vedea în fiecare zi”. Viziunea venită de la Dumnezeu va fi mereu mai mare decât tine.

Lui Iosua, Ierihonul i-a părut mare. Lui David, Goliat i-a părut mare. Dar nici o viziune nu este mai mare decât Dumnezeu! Nu fi nerăbdător: “este o proorocie, a cărei vreme este hotărâtă “¦ așteapt-o” (v. 3). Și nu te lăsa descurajat din cauza împrejurărilor “O! dacă n-aș fi încredințat că voi vedea bunătatea Domnului pe pământul celor vii!” (Psalmul 27:13).

Încrede-te în Dumnezeu și-ți vei vedea viziunea împlinindu-se.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.