25 Noiembrie

0
42

“Preaiubitilor, nu va mirati de încercarea de foc din mijlocul vostru, care a venit peste voi ca sa va încerce, ca de ceva ciudat, care a dat peste voi: dimpotriva, bucurati-va, întrucît aveti parte de patimile lui Hristos, ca sa va bucurati si sa va înveseliti si la aratarea slavei Lui.” 1 Petru 4:12-13

De ce îngaduie Dumnezeu ca în viata celor crestini sa apara adversitati si sa îndure durerea? Raspunsul la aceasta întrebare cred ca l-am gasit fiecare dintre noiîn anumite momente ale vietii noastre.

Eu nu pot sa îti explic de ce treci acum prin momente grele, dar stiu ca în Scriptura se gasesc cîteva motive pentru care Domnul îngaduie încercarea.

Unul dintre aceste motive se gaseste în simplul fapt ca sîntem crestini.

Însusi Domnul Isus a spus: “Ferice va fi de voi cînd, din pricina Mea, oamenii va vor ocarî, va vor prigoni, si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate împotriva voastra! Bucurati-va si înveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare în ceruri”¦”

Cu siguranta reactia sa ne “înveselim” nu este una naturala, atunci cînd sîntem tratati gresit din cauza credintei pe care o avem în Domnul Isus Hristos. Ceea ce doresc sa îti spun astazi este faptul ca Dumnezeu aude si vede tot ceea ce fac ceilalti împotriva ta, din cauza credintei tale. El îti va da rasplata pentru ceea ce va trebui sa înduri.

Astazi te îndemn sa fii tare si sa îti amintesti de promisiuena facuta în Iacov 1:12: “Ferice de cel ce rabda ispita. Caci dupa ce a fost gasit bun, va primi cununa vietii, pe care a fagaduit-o Dumnezeu celor ce-L iubesc.”

DUMNEZEU TE VA RASPLATI PENTRU ORICE ADVERSITATE PE CARE TREBUIE SA O ÎNDURI ÎN NUMELE SAU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.