24 Noiembrie

0
43

“Fratii mei, sa priviti ca o mare bucurie cînd treceti prin felurite încercari, ca unii care stiti ca încercarea credintei voastre lucreaza rabdare. Dar rabdarea trebuie sa-si faca desavîrsit lucrarea, pentru ca sa fiti desavîrsiti, întregi, si sa nu duceti lipsa de nimic.” Iacov 1:2-4

Unul dintre cei mai mari predicatori ai tuturor timpurilor a fost Charles Spurgeon. Acesta era un predicator englez, ce a trait în secolul XIX, si pastorea o biserica din Londra care avea renumele de a fi cea mai mare din vremea lui.

Spurgeon era un predicator profund. Însa, dupa cum el însusi a declarat, traia o depresie la fel de profunda în viata lui si ducea o lupta foarte grea.

A scris chiar si un capitol intitulat “Pastorul si atacurile credintei”, în cartea sa Prelegeri pentru studentii mei. Aici el a vorbit despre modul în care un slujitor al lui Dumnezeu ar trebui sa raspunda în zilele cele mai grele ale existentei sale.

Spurgeon stia ca de fiecare data cînd experimenta perioade de întuneric si depresie, Dumnezeu îl pregatea pentru un timp binecuvîntat, asa cum nu putea el sa înteleaga. El stia ca Dumnezeu foloseste depresia din viata lui ca pe un fel de “Ioan Botezatorul”, care a fost un deschizator de drumuri si care a anticipat lucrurile care aveau sa vie.

Poate ca astazi ar trebui sa îti privesti ora grea, sau ziua grea, ca pe un fel de “Ioan Botezatorul”.

Poate ca gaura neagra din viata ta este tocmai faptul ca nu poti prevedea lucrul bun pe care Dumnezeu ti-l pregateste. De aceea încrede-te în El, indiferent de felul în care te simti pe dinauntru. Încredinteaza-ti timpul de durere în mîna lui Dumnezeu, asteapta cu rabdare si fii gata pentru ceeace El îti pregateste .

POATE CA AR FI BINE SA PRIVESTI LA DEPRESIA TA CA LA UN LUCRU DESCHIZATOR DE DRUMURI BUNE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.