25 Noiembrie

1
50

” Acum Doamne ce mai pot nadajdui eu? În Tine îmi este nadejdea.” Psalmul39:7

Ati observat ca în ultimii ani, teama de viitor din inimile oamenilor si-aschimbat motivatia? La începutul secolului trecut, oamenii se temeau ca vormuri prea devreme. În timpul nostru însa, oamenii se tem ca vor muri la ovârsta prea înaintata, urmând sa petreaca ultimii ani, în azile, în boala sisaracie.

Din aceasta cauza, pentru cei mai multi, viitorul a ajuns o sperietoare.

La terminarea cursurilor unei facultati de psihologie în mesajul de ramasbun un profesor a spus absolventilor: Sa nu uitati niciodata ca situatiiledificile de astazi, vor fi si mai rele mâine.

Si astazi întâlnim multi oameni care au aceeasi filozofie a vietii; nu-i asa?

Se poate ca ei sa aiba si o motivatie pentru scepticismul lor, deoareceluând în considerare mediul înconjurator constatam ca în fiecare an înatmosfera sunt emise un miliard de tone de noxe, iar pentru un singur pomplantat, sunt 29 de pomi care se taie.

Daca pentru cei ce nu-L cunosc pe Dumnezeu nadejdea pentru viitor are unambalaj gros de teama, pentru cei credinciosi viitorul este sigur. Îndemnulde a pribi încrezatori spre viitor, este repetat în Sfânta Scriptura de 149de ori.

Aceasta nadejde va învinge, fiindca Dumnezeul care ne-a promis toate acestelucruri pe care le asteptam, este Invingator.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ca sa am o nadejde vie în Tine, elibereaza-ma defrica si ajuta-ma sa ma încred în Tine. Amin.

1 COMENTARIU

  1. dumnezeu nu nea lasat pe pamant pentru ane ucide el ne ybeste mai mult ca pe orce de pe pamant de aia sa dat pe fiul lui si noi lam cinuit sa ne salveze dar noi nu am antales. tot ce ne omoara santem noi oameni noi ne provocam moartea cu mana noastra nu trebuie sa dam vina pe dumnezeu ca ori ce sa antpla el e de vine zice ca dumnezeu adat asta dumnezeu a vrut asa zicem noi oameni dar nu ne gandim ca noi le facem si noi distrugem planeta cu tot ce fecem aci este raiu promis de dumnezeu pe pamant avem ce ne dorim cat e de frumoasa planeta noastra dar noi nu stim sa o pretuim o distrujem noi oameni ami pare rau ca sant om

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.