25 Noiembrie

0
37

” Îmi spal mîinile în nevinovatie, si asa înconjor altarul Tau Doamne , ca sa izbucnesc în multumiri , si sa istorisesc toate minunile Tale.” Ps.26:6-7

Putine familii ar putea sa aiba mai multe motive de multumire , ca familia Chadler din Mississippi. Cu cîtiva ani de zile în urma , toti membrii acestei familii s-au adunat din toate colturile Statelor Unite , pentru a sarbatori împreuna nunta de aur a parintilor lor.

Alex si Mary Chadler , americani de origine Africana si-au crescut cei 9 copii ai lor într-o singura camera a unei rulote , în Mississippi . În acea vreme erau foarte saraci si au avut de îndurat multe greutati care le-ar fi putut darîma casnicia. Cu toate acestea, ei au ramas împreuna, iar toti cei noua copii ai lor au ajuns sa obtina diplome importante si înalte pozitii în societate.

Dintre ei unul a ajuns medic dietetician, altii doi erau profesori,un altul predicator, iar un altul manager al serviciului public al fortei de munca din orasul Kansas City. Atunci cînd parintii au aniversat nunta de argint, toti cei noua copii s-au întors acasa împreuna cu copiii lor pentru a-i felicita si a sarbatori împreuna cu ei.

Cînd întreaga familie si-a plecat capul în rugaciune ca sa multumeasca lui Dumnezeu pentru belsugul de binecuvîntari pe care l-au primit, unul dintre prietenii apropiati ai acestei familii a marturisit : ” În aceasta vreme cînd în societate familia este pe moarte, îmi aduc aminte todeauna de voi si atunci pot sa spun cu toata taria ca se poate trai împreuna ca sot si sotie chiar si 50 de ani. Iar cînd aud pe cineva ca se vaita si spune ca pentru ei sunt lucruri imposibil de trecut pentru a mai ramîne împreuna , vorbesc despre exemplul vostru !”

O familie a ajuns o buna marturie , pentru ca sotii au dovedit credinciosie unul fata de celalalt, iar în momentele grele ale vietii , s-au încrezut împreuna în Dumnezeu !

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc pentru familia în care m-ai asezat . Ajuta-ma sa-ti multumesc pentru toate binecuvîntarile pe care mi le-ai daruit alaturi de partenerul de viata si sa traiesc în asa fel încît sa putem fi o buna marturie pentru altii. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.