25 Martie

0
43

” Daca am semanat printre voi bunurile duhovnicesti, mare lucru este daca vom secera bunurile voastre vremelnice? Daca se bucura altii de acest drept asupra voastra, nu ni se cade cu mult mai mult noua? Dar noi nu ne-am folosit de dreptul acesta; ci rabdam totul, ca sa nu punem vreo piedica Evangheliei lui Hristos.” ( I Corinteni 9: 11-12)

Cu câtiva ani de zile în urma, un grup de credinciosi, însotiti de un cor, a mers în Rusia, pentru a vesti Evanghelia. Ei au hotarât sa depuna o marturie despre credinta lor prin muzica si prin vestirea Cuvântului lui Dumnezeu, în timpul sarbatorilor de Paste.

Ajunsi în Moscova, acestia au mers sa viziteze sala Congresului, unde Sovietul Suprem si-a tinut sedintele în tot timpul stapânirii Uniunii Sovietice.Aceasta sala era o încapere foarte mare, ce avea pe frontispiciu o mare pictura a lui Lenin. În acea zi însa, prtretul lui Lenin a fost acoperit si Evanghelia a fost vestita la un mare numar de oameni, care au umplut sala pâna la refuz.

În locu lunde altadata s-au luat multe decizii împotriva crestinilor si împotriva lui Dumnezeu, au rasunat acum cântari de lauda si de preamarire a Celui Preaînalt. Prin intermediul televiziunilor care au transmis în direct acest eveniment, milioane de telespectatori au putut urmari întregul program.

Harul lui Dumnezeu s-a revarsat în asa masura peste acea slujire, încâtpentru toti cei prezenti acea experienta a ramas unica.

Dupa terminarea concertului, grupul de credinciosi, a cerut autoritatilor permisiunea sa mearga si în Piata Rosie, unde sa împarta biblii si literatura crestina. Autoritatile le-au aprobat solicitarea cu mare bucurie, dar în acelasi timp i-au rugat sa fie foarte atenti, pentru ca sa nu li se întâmple ceva rau.

Nestiind cine le-ar putea face vreun rau, acum când aveau deja acceptul autoritatilor, au cautat sa afle de ce li s-a facut aceasta atentionare. În acele momente unul dintre liderii politici le-a spus ca au fost atentionati nu pentru faptul ca cineva i-ar putea ataca, ci pentru ca nu cumva în îmbulzeala care va fi generata de cei ce-si vor dori o biblie sau o carte crestina, sa fie raniti!

Mergând în Piata, acei credinciosi aveau sa constate ca ceea ce li s-a spus avea sa fie adevarat. Sute de locuitori ai Moscovei s-au îmbulzit sa capete o biblie.

Cred ca experienta traita de acest grup de crestini , este si o buna ilustratie a ceea ce se va întâmpla atunci când Hristos se va întoarce în mijlocul acestei lumi si îsi va extinde Domnia Sa asupra întregului pmânt.

Mai însetezi dupa Cuvântul lui Dumnezeu si mai dai navala, pentru a-l dobândi ?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pune si-n inima mea aceeasi foame si sete dupa Cuvântul Tau.Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.