25 Iunie

0
41

” Si la aceasta ati fost chemati ; fiindca si Hristos a suferit pentru voi , si v-a lasat o pilda , ca sa calcati pe urmele Lui” I Petru 2:21

De multe ori memoria ne joaca feste. Aceasta se întîmpla mai ales pe masura ce înaintam în vîrsta. Cred ca a-ti auzit de povestirea celor trei femei, care s-au întîlnit într-o zi si fiecare a povestit ceea ce i se întîmpla : Cea dintîi a spus :” uneori merg pîna la frigider si cînd îl deschid , nu-mi mai aduc aminte ce as fi vrut sa iau”! Cealata a intervenit spunînd : “si mie mi se întîmpla la fel” ! “Uneori merg din camera de zi pîna la etaj , si cînd ajung în dormitor nu-mi mai amintesc ce cautam”!

A treia femeie a intervenit în discutia prietenelor ei si cu destula aroganta a spus : ” cred ca eu sunt mult mai norocoasa decît voi ! Nu mi s-a întîmplat niciodata asa ceva; si- a ciocanit cu putere cu degetul în masa, batînd în lemn. Dupa aceea s-a ridicat repede de la masa, zicînd : ” Oh ; cred ca iar bate cineva la usa “!

Un actor de comedie a spus : “Eu nu-mi gasesc masina în parcare , chiar daca este singura cu farurile aprinse”!

De multe ori uitam lucruri importante. Ceea ce n-ar trebui sa uitam niciodata, este jertfa pe care altii au depus-o ca noi sa putem ajunge Copii ai lui Dumnezeu.

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa nu-i uit niciodata pe cei ce m-au slujit , trudind pentru cresterea mea spirituala, ca sa pot fi un urmas al Tau. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.