25 Iulie

0
39

“Încrede-te în Domnul din toata inima ta, si nu te bizui pe întelepciunea ta! Recunoaste-L în toate caile tale, si El îti va netezi cararile.” Proverbe 3: 5-6

Te-ai întrebat vreodata daca reusesti zi de zi sa cunosti voia lui Dumnezeu cu privire la viata ta?

Da-mi voie sa te asigur ca da, poti cunoaste voia Domnului! Da, este posibil sa te armonizezi cu lucrarea Duhului Sfînt în fiecare zi.

Sa te armonizezi cu Duhul, este mult mai mult decît sa raspunzi unui presentiment pe care îl ai sau sa actionezi pe baza intuitiei tale. Aceasta sincronizare apare atunci cînd asculti de Isus Hristos si lucrezi în acord cu ceea ce si El lucreaza.

Permite-mi sa-ti pun o întrebare: De cîte ori te gîndesti la Domnul Isus în cursul unei zile?
Cred ca problema majoritatii bisericilor din lumea de astazi este ca enoriasii se gîndesc la Dumnezeu numai duminica dimineata, iar în rest îsi traiesc vietile fara a mai fi interesati de voia Domnului.

Pentru a putea fii în pas cu Dumnezeu si a cunoaste voia Lui cu privire la vietile noastre, trebuie sa ne concentrammult mai mult asupra puterii Sale.

Stiu ca responsabilitatile vietiine pot ocupa mult timp, si ca exista mii de alte lucruri care ne distrag atentia. Insa, vreau sa te provoc sa începi sa îi oferi din timpul tau Domnului.

În fiecare dimineata cînd piciorul tau calca podeaua, multumeste-i Domnului si încredinteaza în mîna Lui ziua ce îti sta înainte. Cînd ai o sedinta la locul de munca, roaga-l pe Dumnezeu sa te întelepteasca. Cînd îti pui capul pe perna seara, multumeste-i Domnului pentru înca o zi de viata.

Daca îti îndrepti atentia asupra dragostei si puterii Sale, vei vedea cum Dumnezeu te va calauzi în orice lucru.

PENTRU A PUTEA FI ÎN ARMONIE CU DUMNEZEU, TREBUIE SA ÎNVETI SA-TI CONCENTREZI ATENTIA ASUPRA DOMNULUI ISUS ÎN FIECARE ZI DIN VIATA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.