25 Februarie

0
36

” De aceia ma silesc sa am todeauna un cuget curat înaintea lui Dumnezeu si înaintea oamenilor ” Fapte 24:16

Într-o zi Winston Lloyd, a prezentat sefului sau Secretarul de Stat al SUA, Henry Kissinger, un raport scris pe foarte mute pagini despre conflictele din America de Sud. Cînd a intrat în biroul Secretarului de Stat, fara sa se uite la raportul pe care îl tinea în mîna , Henri Kissinger l-a întrebat : ” acest raport este cea mai completa lucrare pe care mi-o poti prezenta despre America de Sud ?”

Dupa ce s-a gîndit cîteva clipe, Lloyd a raspuns :” cred ca sunt cîteva capitole în care informatiile nu sunt tocmai complete !” Pastreaza atunci raportul si continua-ti investigatiile. Dupa doua saptamîni de lucru neîntrerupt, Lloyd s-a prezentat din nou la biroul superiorului sau . Si de data aceasta a fost întîmpinat cu aceiasi întrebare : ” Lloyd aceasta-i cea mai buna lucrare pe care poti s-o realizezi ?” Lloyd a ezitat sa dea imediat un raspuns afirmativ pentru ca înca nu avea siguranta ca toate capitolele sunt complete.

Vazîndu-i ezitarea, Henry Kissinger i-a spus sa pastreze raportul si sa-si continuie munca. Dupa alte trei saptamîni Lloyd a cerut o noua întrevedere cu Secretarul de Stat. Dar si a treia oara Kissinger l-a întîmpinat cu aceiasi întrebare: ” Lloyd crezi ca acesta-i raportul final si cea mai buna lucrare o pe care o poti realiza ?”

Fara sa mai sovaie, Lloyd a raspuns : ” Domnule Secretar; aceasta-i cea mai buna lucrare !” Kissinger a zîmbit, apoi i-a spus : ” Aceasta-i ceea ce asteptam sa aud. Îti voi citi raportul cu bucurie !”

Dumnezeu are aceleasi asteptari de la fiecare dintre noi. În lucrarile pe care ni le-a încredintat sa lucram la cel mai înalt potential. Noi nu suntem mîntuiti prin faptele pe care le facem, pentru ca mîntuirea este numai prin credinta, dar modul cum ne împlinim lucrarile încredintate, arata masura dedicarii noastre în slujire.

Rug. Doamne Dumnezeule ; iarta-ma pentru momentele cînd te-am slujit cu nebagare de seama si da-mi putere ca în tot ceea ce fac sa fiu la înaltimea asteptarilor Tale. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.