25 Decembrie

0
39

“Caci, daca este cineva în Hristos, este o faptura (Sau: zidire.) noua. Cele vechi s-au dus: iata ca toate lucrurile s-au facut noi.” 2 Corinteni 5: 17

Te-ai simtit vreodata ca si cum ai fi prins într-o capcana? Poate ca si aceasta zi te gaseste în capcana dependentelor, a obiceiurilor gresite, a trecutului dureros sau a unor relatii pierdute”¦

Daca acesta este felul în care te simti, vreau sa îti spun ca poti gasi eliberare! Atunci cînd îl accepti pe Domnul Isus ca Mîntuitor personal, primesti puterea de a învinge orice legatura carete tine prins. Nu mai esti singur în luptele tale, ci Dumnezeu este de partea ta!

Apostolul Pavel întareste adevarul acestaprin versetul de azi. Ajungem”o faptura noua”, nu atunci cînd încercam sa scoatem raul afara, ci atunci cînd îl invitam pe Dumnezeu înauntrul vietii noastre!

Daca îti doresti cu ardoare aceasta eliberare, cere-I Domnului Isus sa intre si în viata ta si spune urmatoarea rugaciune:

Tata Ceresc, stiu ca pacatele mele ma tin legat. Însa stiu ca din dragoste pentru mine, Ti-ai trimis Fiul sa vina în mijlocul acestei lumi si sa moara, pentru ca eu sa pot fi eliberat. Accept acest dar al eliberarii si te primesc în viata si în inima mea. Amin.

Daca ai rostit aceasta rugaciune si ai ajuns sa crezi ceea ce ai cerut, înseamna ca vei ajunge sa experimentezi aceastaputere care îti da biruinta asupra dependentelor, obiceiurilor, durerii si a înfrîngerilor tale.

Atunci cînd Domnul Isus intra în viata ta, dragostea fata de pacate este transformata în dragoste fata de Dumnezeu. Iubirea pentru pasiunile pacatoase, devine iubire fata de lucrurile sfinte, care sa îi aduca slava si onoare Domnului nostru.

Vechiul om dispare, iar noul om îi ia locul!

CERE-I DOMNULUI PUTEREA DE A ÎNVINGE TOATE LUCRURILE CARE TE TIN LEGAT DE VECHEA NATURA PACATOASA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.