24 Decembrie

0
53


“De acolo, Isus a mers mai departe, si a vazut pe un om, numit Matei, sezînd la vama. Si i-a zis: “Vino dupa Mine”. Omul acela s-a sculat, si a mers după El.” Matei 9: 9

În versetul biblic de astazi, Domnul Isus ne face fiecaruia dintre noi o chemare: “Urmeaza-ma!” Aceasta invitatie este scrisa în Evanghelia dupa Matei capitolul 9: 9. Domnul Isus nu i-a cerut lui Matei sa îl urmeze numai daca el crede ca asa i-ar face placere. Nu! Domnul Isus i-a spus: “Urmeaza-ma! Începe de azi si vino dupa Mine tot restul vietii tale. Nu te opri niciodata!”

Ce înseamna pentru tine aceste cuvinte? Aceste cuvinte spuse de Mîntuitorul Isus Hristos înseamna de fapt “mergi cu mine pe acest drum”. Domnul Isus, acest Dumnezeu al Universului i-a spus lui Matei, un om lipsit de importanta din punct de vedere social sa mearga alaturi de El.

Dar stii ceva? Isus îti spune si tie acelasi lucru. Marele Dumnezeu al Universului îti spune “Mergi pe urmele Mele” si nu “Mergi lînga Mine” sau “înaintea Mea”. Dumnezeu vrea sa fie prietenul tau!
“Dar pastore,” îmi vei spune “sînt lucruri în trecutul meu pe care Dumnezeu nu mi le-ar putea ierta. E prea tîrziu pentru mine.”.

Nu, nu este prea tîrziu. Isus Hristos trece si astazi pe aici. Te striga pe nume si îti spune “Vino alaturi de Mine!” Ce lucrare minunata! Poti lasa în urma trecutul si pacatul tau si poti începe o viata noua, un viitor minunat alaturi de Domnul Domnilor.

Doresti sa iei în serios aceasta chemare de a-L urma pe Domnul? Daca raspunsul tau este afirmativ, te invit sa spui urmatoarea rugaciune:

“Doamne, stiu ca sînt un pacatos. Viata mea e plina de greseli. Însa, stiu ca tu ai murit pe cruce pentru a lua pacatele mele si greselile mele si a-mi da un nou început. Doresc sa accept oferta ta chiar acum. Îmi doresc sa te urmez!”

Daca ai spus aceasta rugaciune, îti spun bun venit în familia Domnului Isus. Pregateste-te pentru o calatorie minunata alaturi de Dumnezeu!

DACA AI LUAT DECIZIA DE A-L URMA PE DOMNUL, VORBESTE CU CINEVA DESPRE ACEASTA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.