24 Ianuarie

0
58

..” Noi toti, privim cu fata descoperita, ca într-o oglinda, slava Domnului , si suntem schimbati în acelasi chip al Lui, din slava în slava, prin Duhul Domnului. 2 Cor.3:18

Farul ce anunta popozitia uscatului pentru navele ce urmau sa acosteze într-un port din “Noua Scotie” se afla la capatul unui drum desfundat.Afectat de capriciile vremii nu parea impresionant în înfatisarea sa. Cu toate acestea , asezat pe un mal abrupt într-o zona locuita mai mult de pescari, ajuta navele sa intre în siguranta în port.

Urcînd însa în camera unde este montat reflectorul , poti observa cu usurinta ca peretele din spatele lui este captusit cu oglinzi montate în diferite unghiuri.Cînd reflectorul se aprinde atunci poti întelege rostul acestui aranjament de oglinzi . Pentru ca fiecare oglinda are marime diferita si este asezata în unghiuri specifice fata de bec, reflectia luminii creaza o stralucire si-o intensitate pe care o singura oglinda n-o poate realiza .

Noi cei credinciosi, ar trebui sa fim ca o oglinda din acest reflector. Fiecare dintre noi avem un dar specific pe care ni l-a dat Dumnezeu , pe care trebuie sa-l folosim în dragoste pentru un scop si o viziune comuna. Aceasta unitate în slujire în jurul Domnului Isus, trebuie sa exprime stralucirea Slavei lui Dumnezeu în mijlocul lumii.

În acest fel noi putem deveni “farul calauzitor” pentru toti acei ce ratacesc pe marea vietii, îndrumîndu-i în siguranta spre portul vesniciei, în prezenta lui Dumnezeu.

Spre cine îi îndreapta viata ta pe acei ce privesc la Tine ?Esti o oglinda care reflecta dragostea lui Dumnezeu, sau un obstacol care o opreste ?

Rug. Doamne Dumnezeule ; ajuta-ma sa fiu o oglinda care sa reflecte dragostea Ta în orice vreme .Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.